Ο Αμερικανός τραγουδιστής, Φάρελ Γουίλιαμς παρασημοφορήθηκε από τη Γαλλίδα υπουργό Πολιτισμού Οντρέι Αζουλάι για τις υπηρεσίες του στην τέχνη.

Στον 43χρονο τραγουδιστή, τραγουδοποιό και κινηματογραφικό παραγωγό απονεμήθηκε το υψηλού κύρους παράσημο του Αξιωματικού του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων σε τελετή που πραγματοποιήθηκε κοντά στο Λούβρο, σύμφωνα με το Associated Press.

«Η Γαλλία είναι το κέντρο της τέχνης» τόνισε ο βραβευμένος με Γκράμι τραγουδιστής και δήλωσε ευγνώμων για την τιμή προς το πρόσωπό του. Ωστόσο εξέφρασε τη λύπη του που η σύζυγός του και τα παιδιά τους δεν ήταν στο Παρίσι για να μοιραστεί την εμπειρία μαζί τους.

Το Τάγμα Γραμμάτων και Τεχνών επιβραβεύει εκείνους που διακρίνονται για τις δημιουργίες τους στον καλλιτεχνικό ή λογοτεχνικό χώρο ή για την συμβολή τους στην ανάδειξη των Γραμμάτων και των Τεχνών στη Γαλλία και τον κόσμο.

Ο Φάρελ Γουίλιαμς, ο οποίος είναι πρέσβης του γαλλικού Οίκου Μόδας CHANEL, βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Γαλλίας με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας και παρακολούθησε το φαντασμαγορικό σόου του Καρλ Λάγκερφελντ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις