Η εκστρατεία Be Brilliant της Swarovski, η οποία σχεδιάστηκε από το δημιουργικό γραφείο Laird & Partners της Νέας Υόρκης, συνεχίζεται για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.

Με πρωταγωνίστρια την πρέσβειρα του brand, Karlie Kloss, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Craig McDean, η εκστρατεία συνεχίζει να εξερευνά τον λαμπερό κόσμο της Swarovski.

Κάτω από το Be Brilliant υπάρχει το σλόγκαν που συνεχίζει την εκστρατεία –το Give Brilliant: η γιορτή του να «προσφέρεις».

Αυτήν τη σεζόν, η εκστρατεία Be Brilliant αποτυπώνει ακόμα περισσότερο την προσωπικότητα της Karlie και εξυμνεί τον τρόπο με τον οποίο η συλλογή αντικατοπτρίζει τη λαμπερή πλευρά κάθε ατόμου. Χάρη στην αυθόρμητη, ανέμελη στάση της, ενσαρκώνει ιδανικά το τολμηρό και ακαταμάχητο πνεύμα της Swarovski.

Ο Trey Laird, ιδρυτής του γραφείου Laird & Partners, εξηγεί: «Η εκστρατεία εξερευνά τη λάμψη της Swarovski και το πώς μπορεί να φωτίσει την γυναίκα, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την Karlie. Απεικονίζεται στις σχέσεις της με τους φίλους της, τον αγαπημένο της και την οικογένειά της. Αυτή η εκστρατεία γιορτάζει την ομορφιά μιας αυθόρμητης, τολμηρής προσωπικότητας και υπογραμμίζει ότι η Swarovski μάς βοηθά να εκφράσουμε τον αληθινό εαυτό μας».

Η φωτογράφηση έγινε στο Λονδίνο, όπου η Karlie προσφέρει μια ματιά στις απροσδόκητες δυνατότητες που επιφυλάσσει η Swarovski. Για την άνοιξη και το καλοκαίρι, η Karlie και οι φίλες της, Martha Hunt και Shu Pei, ζουν απρόσμενες, λαμπερές περιπέτειες στο πάρκο με τα στολισμένα με κρύσταλλα Swarovski ποδήλατά τους.

Η φωτεινή και γεμάτη δυνατότητες ομορφιά της συλλογής αποτυπώνεται σε κάθε πτυχή της μέσα από αυτά τα στιγμιότυπα.

Δημιουργικό Γραφείο: Laird & Partners
Styling: Edward Enniful
Χτένισμα: Shay Ashual
Μακιγιάζ: Diane Kendal

Swarovski


Η Swarovski προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας. Η Swarovski, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού.

Σήμερα, η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski γιορτάζει 121 χρόνια ζωής, διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 2.680 καταστήματα σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 26.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,6 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2015. Μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά), η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski συνθέτει τον Όμιλο Swarovski.

Το 2015, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους 3,37 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 30.000 εργαζομένους. Το Ίδρυμα Swarovski ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να τιμήσει το φιλάνθρωπο πνεύμα του ιδρυτή της εταιρείας, Daniel Swarovski. Αποστολή του είναι να υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό, να προάγει την ευημερία και να διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις