Εσύ μπορείς να αισθανθείς την Ελλάδα; Όπου και να βρίσκεσαι; Ακόμα και στα πιο μακρινά μέρη του εξωτερικού; Τις αλησμόνητες εικόνες από τα υπέροχα ελληνικά νησιά… Τον φρέσκο αέρα από τα βουνά… Τις συναρπαστικές μυρωδιές από τα λουλούδια και τα φυτά της Ελληνικής υπαίθρου…

Μπορείς να έχεις την Ελλάδα για πάντα κοντά σου; Τώρα, μπορείς!

Γιατί ακριβώς για αυτήν την ανάγκη μας, σε μια εποχή που η κινητικότητα από μέρος σε μέρος είναι πλέον κανόνας στη ζωή μας, μια ομάδα νέων ανθρώπων με σεβασμό και αγάπη για την πατρίδα δημιούργησε τη «FEEL GREECE»!

Σκοπός της; Το λέει και το όνομα της! Καινοτόμα προϊόντα που αναδεικνύουν τις τοπικές ιδιαιτερότητες της Ελληνικής γης, τα οποία φιλοδοξούν να γίνουν οι πρεσβευτές της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο.

Το μήνυμα που μεταφέρουν; Να νιώθουμε εμείς και οι αγαπημένοι μας την Ελλάδα, όπου και να βρισκόμαστε! Εμείς και όσοι ξένοι τουρίστες επισκέπτονται και μαγεύονται από τη χώρα μας. Να παίρνουν μαζί τους την Ελλάδα.

Πρώτο βήμα σε αυτήν την προσπάθεια, η δημιουργία μιας πρωτοποριακής ταχυδρομικής κάρτας (καρτ-ποστάλ) που διαχέει τα μεθυστικά αρώματα των φυτών και των βοτάνων της χώρας μας.

Η Ελληνική γη, με τις εναλλαγές του εδάφους της, τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες του υψομέτρου και τις διαφορετικές κλίμακες υγρασίας, ποικίλει από τόπο σε τόπο. Κάθε γωνία της αναπτύσσει ένα μοναδικό μικροκλίμα που επηρεάζει την βλάστηση, γεμίζοντας τον αέρα με τα ιδιαίτερα αρώματα βοτάνων, λουλουδιών και μπαχαρικών. Αρώματα πλούσια που ζαλίζουν, διεγείρουν τις αισθήσεις, και μας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, όταν όλα ήταν πιο αυθεντικά!

Μοναδικό προνόμιο, η δυνατότητα που έχουν πλέον όλοι, όχι μόνο να απολαύσουν την ιδιαίτερες ομορφιές που συνθέτουν τη μοναδική φυσιογνωμία της χώρας μας, αλλά να τις πάρουν μαζί τους ή ακόμα και να τις ταξιδέψουν όπου εκείνοι επιθυμούν. Ένα ταξίδι στο αύριο με άρωμα Ελλάδας…


Τα Καινοτόμα Προϊόντα

Μέσα στις πρωτοποριακές καρτ-ποστάλ της FEEL GREECE εσωκλείεται η Ελληνική ψυχή: Το φως, οι εικόνες, τα χρώματα και οι μυρωδιές που γίνονται μέρος κάθε ταξιδιού και που συνθέτουν μοναδικές, αξέχαστες αναμνήσεις…

Πώς το καταφέρνει; Η «έξυπνη» ταχυδρομική κάρτα περιέχει βότανα και αρωματικά φυτά του τόπου μας παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στον επισκέπτη να «αιχμαλωτίσει» και να ταξιδέψει όπου επιθυμεί τα αρώματα της ελληνικής γης. Έτσι, η κλασσική καρτ-ποστάλ, ανάμνηση του ταξιδιώτη από τους τόπους που επισκέφθηκε και σκέψεις καρδιάς για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αποκτά μία νέα αποστολή: Μπορεί να μεταφέρει τα μοναδικά αρώματα του τόπου μας σε όλον τον πλανήτη!

Οι καρτ-ποστάλ της FEEL GREECE παράγονται και συσκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις παραγωγής και περιεχομένου.

Η ποικιλία τους αγγίζει και τις πιο «ψαγμένες» απαιτήσεις:

Send-A-Scent
Mια «έξυπνη» καρτ-ποστάλ που προτρέπει στην χρήση των βοτάνων και αρωματικών φυτών στην κουζίνα, όπως στην Ελληνική κουζίνα, μια κουζίνα γνωστή παγκοσμίως για την υγεία του οργανισμού και τέρψη του ουρανίσκου… Με θρούμπι, θυμάρι, ρίγανη ή δυόσμο!

Send-A-Herb
Mια καρτ-ποστάλ που περιλαμβάνει βότανα της Ελληνικής γης για αφεψήματα όπως τσάι του βουνού και μέντα, φλισκούνι, λουϊζα, φασκόμηλο… Ιδανικά ως γιατρικά ή απλά για τη γεύση τους!

Send-an-Aroma
Mια καρτ-ποστάλ που περικλείει αρώματα της Ελληνικής γης που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις ντουλάπες, στα συρτάρια, στην είσοδο του σπιτιού, αφημένα στο τραπεζάκι του καθιστικού για ευεξία και καλή διάθεση: με λεβάντα, τριαντάφυλλο, γιασεμί, μαντζουράνα…

Send-Α-Breeze
Μια καρτ-ποστάλ που σε ταξιδεύει στα αρώματα που σε συναντούν σε διάφορες γωνιές της χώρας μας… η θαλασσινή αύρα, ένα γιασεμί, ο καθαρός αέρας του βουνού, θυμάρι, λεβάντα, μέντα, μαντζουράνα…

Και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα: Τώρα, παντού FEEL GREECE!

Feel Greece: Αθανασίου Διάκου 30 – Νέα Ερυθραία – www.feelgreece.gr [email protected]

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις