Όλα ξεκίνησαν όταν το μοντέλο Georgia Gibbs δημοσίευσε στο Instagram account του μια φωτογραφία μαζί με την καλύτερή της φίλη, Kate Wasley, που ασχολείται επίσης με το modeling και δουλεύει ως plus size μοντέλο.

Σε λίγες ώρες, η φωτογραφία των δύο γυναικών με τα τόσο διαφορετικά σώματα έγινε viral, με αμέτρητους χρήστες να επιτίθενται στη Gibbs κατηγορώντας την πως έκανε photoshop στη φωτογραφία ώστε η ίδια να δείχνει πιο αδύνατη και η φίλη της πιο παχουλή.

Οι δύο φίλες αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν κοινό λογαριασμό στο instagram, όπου, αναδημοσιεύοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία, εξήγησαν:

«Πώς άρχισαν όλα: Ανεβάσαμε αυτή τη φωτογραφία online, σαν δύο κολλητές που βγήκαν έξω το σαββατοκύριακο. Η φωτογραφία έγινε repost πάρα πολλές φορές και κάπου εκεί άρχισε η αντιπαράθεση. “Έκανες photoshop στον εαυτό σου για να δείχνεις πιο αδύνατη ή στη φίλη σου για να φαίνεται πιο εύσωμη, τι σόι φίλη είσαι εσύ;” ήταν ένα από τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία.

Και αυτό με πλήγωσε πραγματικά γιατί η Kate είναι η κολλητή μου, οπότε γιατί να έκανα ποτέ κάτι τέτοιο; Το γεγονός ότι μια απλή φωτογραφία δύο ανθρώπων έγινε viral απλώς και μόνο εξαιτίας των σωματότυπών τους με σόκαρε

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις