Μετά τον χωρισμό της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, διάφορα «θεματάκια» βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με την υιοθεσία των παιδιών τους. Μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει με την βιολογική μητέρα της Ζαχάρα, που επιζητούσε απεγνωσμένα να ξαναδεί την κόρη της, η Αντζελίνα κατηγορείται από συνεργάτη της για πλαστογραφία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» η Χολιγουντιανή ηθοποιός πλαστογράφησε τα επίσημα χαρτιά όταν υιοθέτησε τον γιο της Μάντοξ από ορφανοτροφείο της Καμπότζης το 2002. Τότε το αγοράκι ήταν επτά μηνών.

Ένας πρώην βοηθός της Τζολί με τον οποίο δούλευε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της Καμπότζης, υποστηρίζει στην «Sun», ότι υποδύθηκε τον βιολογικό πατέρα του Μάντοξ, όταν υπογράφηκαν τα χαρτιά για την υιοθεσία.

«Έπρεπε να αλλάξει το όνομα του Μάντοξ και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει ήταν να το κάνω εγώ. Έτσι, δήλωσα ότι είναι ο γιος μου», λέει ο Mounh Sarath.

Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα, 15 χρόνια μετά την υιοθεσία, ο 51χρονος άνδρας θεωρείται ακόμη ο βιολογικός πατέρας του Μάντοξ, παρότι η Αντζελίνα υιοθέτησε το αγοράκι το 2003 ενώπιον του δικαστηρίου του Battambong. «Στα επίσημα δικαστικά έγγραφα, ο Μάντοξ θεωρείται πάντα γιος μου. Η Αντζελίνα δεν ξακαθάρισε ποτέ την κατάσταση», δηλώνει στην Sun.

Ο πρώην βοηθός της σταρ δεν φαίνεται να την εκτιμά ιδιαίτερα και δηλώνει με οργή: «Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν αυτή η γυναίκα δεν ξαναερχόταν ποτέ στην Καμπότζη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις