Η γερμανική εφημερίδα “Bild” κατέγραψε και συγκέντρωσε μερικά πολύ ενδιαφέροντα ρεκόρ που σχετίζονται με το (-) και δίνουν υλικό για σκέψη.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μία γυναίκα μπορεί μέσα σε μία ώρα να έχει… 163 (-)ούς, ενώ ένας άνδρας μέσα σε 180 δευτερόλεπτα μπορεί να φθάσει στην κορύφωση… 16 φορές. Ένα ζευγάρι έκανε (-) για 15 συνεχόμενες ώρες ενώ το φιλί με την μεγαλύτερη διάρκεια έφθασε τις 58 ώρες.

Και για όσους το μέγεθος μετράει, το μακρύτερο (-) έχει μήκος 48 εκατοστά…

Ας δούμε τα στοιχεία που παρουσίασε η Bild

– Γυναίκα – ηφαίστειο
Ούτε έναν ούτε δύο αλλά 163 (-)ούς κι όχι μέσα σ΄έναν χρόνο, αλλά σε μία ώρα είχε μία Αμερικανίδα! Αυτό έδειξε έρευνα των Αμερικανών επιστημόνων William Hartmann και Marylin Fithian στην οποία συμμετείχαν περίπου 700 άτομα.

– Πρωταθλητής στους (-)ούς
Ένας άνδρας που συμμετείχε στην ίδια μελέτη είχε 16 (-)ούς μέσα σε 180 δευτερόλεπτα. Η εφημερίδα δεν διευκρινίζει αν το πέτυχε με την ίδια ή με διαφορετικές παρτενέρ, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει το μυθικό ρεκόρ του Γιάννη Σπαλιάρα που έχει «τακτοποιήσει» 4000 γυναίκες (μέχρι το 2016, από κει και πέρα δεν υπάρχουν στοιχεία) ή τις επιδόσεις του Πέτρου Τατσόπουλου που έχει «πάει με τη μισή Αθήνα».

– Η μεγαλύτερη σε διάρκεια (-)ουαλική πράξη
Πόσο μπορεί κανείς να αντέξει στο (-); Σύμφωνα με την Βρετανή (-)ολόγο, καθηγήτρια Βέρνον Κόλμαν, ένα ζευγάρι κατάφερε να κάνει (-) επί 15 ώρες.

– Το φιλί με την μεγαλύτερη διάρκεια

Τα χείλη δύο συντρόφων στην Ταϊλάνδη, έμειναν κολλημένα επί 58 ώρες, 35 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

– Το αρχαιότερο (-)
Η αργεντίνικη «El Sartorio» θεωρείται η αρχαιότερη ταινία (ασπρόμαυρη βεβαίως). Γυρίστηκε το 1907. Τρεις νεαρές γυναίκες κολυμπούν γυμνές σε ποτάμι αφήνοντας την ανδρική φαντασία να καλπάσει.

– Το μεγαλύτερο και το πιο μικρό (-)
Σχεδόν μισό μέτρο είναι το πέος του Μεξικανού Roberto Esquivel Cabrera. Συγκεκριμένα 48 εκατοστά. Κι όταν έφθανε σε στύση, άγγιζε το… γόνατό του. Το μικρότερο πέος σε στύση είναι μόλις ένα εκατοστό. Ο κάτοχός του προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

– Τα πιο βαριά γυναικεία στήθη
Τα διαθέτει η Αμερικανίδα (-)στάρ Anne Hawkins-Turner. O κάθε μαστός της ζυγίζει 30 κιλά.


– Η μακρύτερη εκτίναξη

Σε διαγωνισμό στη Δανία, ο Horst Schultz έφθασε σε κορύφωση και το σπέρμα του εκτινάχθηκε σε απόσταση 5,7 μέτρων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις