Ένας Κινέζος δάσκαλος του Κουνγκ Φου έκανε μια απίστευτη επίδειξη δύναμης, σέρνοντας ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά αυτοκίνητα Αudi, συνολικού βάρους 12.6 τόνων με… τους όρχεις του.

Ο 39χρονος Ye Wei κατάφερε να τραβήξει τα αυτοκίνητα για επτά μέτρα καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από το 2016 όταν είχε τραβήξει με τον ίδιο τρόπο πέντε αυτοκίνητα.

Στο βίντεο ο Ye Wei αρχικά αυτοσυγκεντρώνεται, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος αλαλάζει, δένει το σκοινί στους όρχεις του και σιγά-σιγά τα επτά αυτοκίνητα συνολικού βάρους 12,6 τόνων αρχίζουν να μετακινούνται.

Όπως εξήγησε ο 39χρονος η τεχνική του ονομάζεται Xi Sui Gong ή Xi Sui και εφαρμόζεται από δασκάλους του Κουνγκ Φου για να βελτιώσουν τη γονιμότητά τους.

Γιατροί που μίλησαν σε κινεζικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να κάνει καλό σε προβλήματα του ουροποιητικού καθώς γυμνάζει τους μύες στον πυελό και γύρω από τους μηρούς. Αν δεν είστε δάσκαλος του Κουνγκ Φου πάντως, καλύτερα να μην δοκιμάσετε την συγκεκριμένη άσκηση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις