Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου, δύο χρόνια αφότου ο πρώην Ολυμπιονίκης του δεκάθλου, γνωστοποίησε την πρόθεση του να ζήσει ως γυναίκα.

Η 67χρονη Τζένερ, μία από τις διασημότερες διεμφυλικές γυναίκες της Αμερικής, επισημαίνει στα απομνημονεύματά της που θα δημοσιευτούν προσεχώς, ότι υποβλήθηκε στην επέμβαση τον Ιανουάριο και ότι αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει «προκειμένου όλοι σας να σταματήστε να κοιτάτε επίμονα».

«Θέλατε να μάθετε, επομένως τώρα ξέρετε. Για αυτό ακριβώς είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα μιλήσω σχετικά με αυτό» έγραψε η Τζένερ, σύμφωνα με τα αποσπάσματα που διέρρευσαν από τα απομνημονεύματά της με τίτλο “The Secrets of My Life”.

Τα αποσπάσματα δημοσίευσε ο ιστότοπος RadarOnline ενόψει της επίσημης κυκλοφορίας του βιβλίου την 25η Απριλίου.

Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε τη νέα της ταυτότητα κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξης τον Απρίλιο του 2015 και γνωστοποίησε ότι αλλάζει το όνομά της από Μπρους σε Κέιτλιν σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Ιούλιο του 2015 για το περιοδικό Vanity Fair όπου πόζαρε στο εξώφυλλο.

Η Τζένερ, θετή γονέας των πρωταγωνιστριών εκπομπής τηλεριάλιτι Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε Καρντάσιαν, απέκτησε τη δική της εκπομπή όπου κατέγραψε την όλη διαδικασία αλλαγής φύλου.

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα, η Τζένερ δηλώνει ότι η επέμβαση, που ήταν ακριβή και περίπλοκη, στέφθηκε με επιτυχία και ότι εκείνη νιώθει «όχι μόνο υπέροχα αλλά απελευθερωμένη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις