Επτά μήνες μετά την αιφνιδιαστική της αίτηση διαζυγίου και πριν εκδικαστεί ακόμη η υπόθεση, η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται έτοιμη να γυρίσει σελίδα και να προχωρήσει την ζωή της, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Το In Touch Weekly κυκλοφόρησε χθες με σχετικό εξώφυλλο και αναφέρει ότι η 41χρονη ηθοποιός ζει ένα αισθηματικό ειδύλλιο με γοητευτικό Βρετανό και σκέφτεται μέχρι και τον γάμο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει πηγή στο περιοδικό, «τα νέα έπιασαν τον Μπραντ Πιτ απροετοίμαστο. Εκείνος όχι μόνο δεν ήξερε πως η Angelina βγαίνει με κάποιον άλλον, αλλά ούτε φανταζόταν πως η πρώην αγαπημένη του συζητά μέχρι και το ενδεχόμενο του γάμου».

Η Ατνζελίνα, εδώ και κάποιους μήνες βγαίνει με έναν Βρετανό γοητευτικό επιχειρηματία και φιλάνθρωπο, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως γνωρίστηκαν στο Λονδίνο από κοινούς φίλους. Ακόμη, όπως αναφέρει το περιβάλλον της δεν τον έχει γνωρίσει στα έξι παιδιά της, αλλά αυτό είναι κάτι που πιθανότατα δεν θα αργήσει να συμβεί.

Προς το παρόν πάντως, σύμφωνα με το άρθρο του In Touch Weekly, προτεραιότητα της είναι τα έξη παιδιά της, αλλά και το να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα του διαζυγίου και τις επιμέλειας των παιδιών με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ.

Από την άλλη, δημοσίευμα του, gossipcop, το οποίο επικαλείται πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού, αναφέρει πως αυτή η είδηση είναι «γελοία» και πως επτά μήνες μετά τον χωρισμό της η Αντζελίνα εστιάζει μόνο στα παιδιά της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις