Ο Acun Ilicali, o Tούρκος παραγωγός που ξαναέφερε στην Ελλάδα το Survivor, με θριαμβευτικά αποτελέσματα, μίλησε για το επόμενο πρόγραμμα που θα φέρει στην Ελλάδα.

Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε πως προγραμματίζει την παραγωγή μιας μορφής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, αλλά διευκρίνισε ότι θα έχει εντελώς διαφορετικό ύφος από την εκδοχή που γνωρίζουμε. Παράλληλα, ο Acun Ilicali αποκάλυψε πως υπάρχει κι ένα μυστικό σχέδιο εκπομπής, για το οποίο δεν θέλησε να μιλήσει.

«Θα ξεκινήσουμε το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και πραγματικά πιστεύω σε αυτό το πρόγραμμα. Το είχατε κάποια χρόνια πριν, αλλά θα το κάνουμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Με περισσότερη ενέργεια μέσα στο πρόγραμμα και καλούς διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο. Θα βρούμε Έλληνες από όλο τον κόσμο. Από τη Γερμανία, την Αγγλία, την Αμερική, την Αυστραλία.

Υπάρχουν πολλοί Έλληνες στον κόσμο, όπως Τούρκοι. Άλλη μία ομοιότητα. Και οι δύο χώρες είναι σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ελληνικά ταλέντα στον κόσμο. Θα βρούμε αυτά τα ταλέντα. Επίσης έχουμε ένα μυστικό πρόγραμμα, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα…», είπε ο Acun Ilicali.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις