Πριν από λίγες μέρες σου εκμυστηρεύτηκα πως τις ημέρες του Πάσχα τις πέρασα στο Μπαλί. Αυτό που δεν σου είπα όμως είναι ότι εκεί γνώρισα έναν καινούργιο, γλυκύτατο, τρυφερό και λίγο… πεινάλα φίλο.

Τον Tiny (μικρούλης). Τον λένε έτσι γιατί είναι ο μικρότερος από όλους τους υπόλοιπους ελέφαντες στο τεράστιο και ειδικά διαμορφωμένο πάρκο όπου μένουν, τρώνε, παίζουν, βολτάρουν, ξεκουράζονται και …αναπαράγονται. Βλέπεις ο Tiny είναι μόλις 6 ετών, ενώ ο μεγαλύτερος εκεί είναι 58 ετών και ζυγίζει …2,5 τόνους! Άρα ο Tiny είναι όντως tiny!

Το πρώτο πράγμα που ήθελα να δω πηγαίνοντας σε αυτό το πάρκο είναι εάν συμπεριφέρονται καλά σε αυτά τα πλάσματα, αν τα αγαπούν, αν τα φροντίζουν, αν τα βασανίζουν.

Και με μεγάλη μου ανακούφιση είδα πως όλοι όσοι φροντίζουν αυτούς τους ελέφαντες, το κάνουν με την καρδιά τους λες και πρόκειται για τα δεύτερα παιδιά τους ή τις δεύτερες συζύγους τους -έτσι μου είπε ένας άλλος κύριος ο οποίος φροντίζει την Emma εδώ και 18 χρόνια!!!

Το δεύτερο πράγμα που ήθελα να μάθω, είναι αν έχει γίνει ποτέ κάποιο ατύχημα. Αν δηλαδή κάποιος ελέφαντας έχει … πατήσει κατά λάθος κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται από κάτω του και τον πλένει ή τέλος πάντων περπατάει εκεί κοντά του, χωρίς όμως ο ελέφαντας να τον έχει δει…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις