Ένα εντελώς διαφορετικό Survivor θα δουν οι τηλεθεατές από την Δευτέρα και μετά, καθώς οι δύο ομάδες, Μαχητές και Διάσημοι, θα γίνουν μία και ο ανταγωνισμός θα μεταφερθεί σε προσωπικό πλέον και όχι ομαδικό επίπεδο.

Λίγο πριν συγκατοικήσουν σε μια παραλία με τους Διάσημους, οι Μαχητές αποφάσισαν να κατεδαφίσουν και να κάψουν την καλύβα τους ώστε να μην αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος.

Απ’ ότι φαίνεται στο βίντεο δεν έμεινε φοίνικας για φοίνικας, οι Μαχητές εκτονώθηκαν και τώρα είναι έτοιμοι να μετακομίσουν στο νησί των Διασήμων.

Με την ένωση των δύο ομάδων, το Survivor αποκτά νέα δυναμική και ουσιαστικά το παιχνίδι ξεκινά από την αρχή, ως προς τις συμμαχίες, τις στρατηγικές και τις ισορροπίες που θα διαμορφωθούν.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνουν από σήμερα οι 13 εναπομείναντες παίκτες και παίκτριες, θα είναι να ανιχνεύσουν τις νέες παρέες τους. Όπως φάνηκε στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων το βράδυ της Δευτέρας οι πρώτες κινήσεις άρχισαν ήδη. Και επειδή όλοι πλέον έχουν κατανοήσει πώς παίζεται το παιχνίδι και με ποιους μπορούν να συμμαχήσουν, οι παρασκηνιακές κινήσεις αναμένεται να είναι έντονες.


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις