Η 31χρονη Chrissy Teigen, μοντέλο και σύζυγος του μουσικού Τζον Λέτζεντ, δεν δίστασε να απαριθμήσει δημόσια τις επεμβάσεις του πλαστικού χειρουργού για να βελτιώσει την εμφάνισή της, δηλώντοντας με χιούμορ ότι «όλα είναι ψεύτικα πάνω μου, εκτός… από τα μάγουλά μου».

Παλιότερα, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, είχε δείξει τις ραγάδες της, φυσιολογικές για κάθε γυναίκα. Τώρα, μιλώντας στο Refinery 29 σχετικά με την ρουτίνα της ομορφιάς της αποκάλυψε ότι έχει κάνει λιποαναρρόφηση στην περιοχή της μασχάλης σχεδόν πριν 10 χρόνια.

«Έκανα λιποαναρρόφηση στις μασχάλες και ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα. Είναι μεγάλο μυστικό αλλά δεν με νοιάζει, ήταν πριν 9 χρόνια περίπου. Τώρα βέβαια έχει επιστρέψει, οπότε πρέπει να πληρώσω για λιποαναρρόφηση ξανά. Ήταν τόσο εύκολο. Με έκανε να νιώθω καλύτερα όταν φορούσα φορέματα. Με έκανε να νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ήταν το πιο χαζό, ηλίθιο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Το πιο χαζό, αλλά μου άρεσε, τι να κάνουμε. Ειλικρινά, δεν το μετανιώνω καθόλου», είπε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις