Ο Βασίλης Καρράς είναι ο πρώτος Ευρωπαίος τραγουδιστής που καταφέρνει να κάνει sold out στην Arena Armeec της Σόφιας στη Βουλγαρία, όπου έγινε πραγματικό λαϊκό προσκύνημα, καθώς στην εμφάνιση του κατάφερε να μαζέψει 17.000 άτομα, ενώ άλλοι 6.000 που ήθελαν να τον δουν και δεν βρήκαν εισιτήριο, παρακολούθησαν τη συναυλία του από video wall.

Η διοργανώτρια αρχή ανέφερε πως πρόκειται για “ρεκόρ Γκίνες”, μιας και ουδείς είχε καταφέρει να γεμίσει την εν λόγω αρένα μέχρι σήμερα.

Ο Βασίλης Καρράς τραγούδησε, έντονα συγκινημένος, για περίπου τρεις ώρες. Για την προώθηση της συναυλίας ο λαϊκός τραγουδιστής είχε δώσει πολλές συνεντεύξεις σε δημοσιογραφικά μέσα της Βουλγαρίας.

Σε συνέντευξη του στον μεγαλύτερο ιδιωτικό σταθμό της χώρας είχε αναφερθεί στην ελληνική κρίση δηλώνοντας αισιόδοξος ότι “η Ελλάδα μπορεί να βγει από την αυτή, αλλά για αυτό πρέπει όλοι οι Έλληνες, που είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι μαζί με τους πολιτικούς για αυτή, να βοηθήσουμε την χώρα μας να σταθεί στα πόδια της και έχουμε την δύναμη να το κάνουμε”.

Αυτές τις ημέρες ο Βασίλης Καρράς συμπληρώνει 40 χρόνια καριέρας και θα πραγματοποιήσει δύο μεγάλες συναυλίες στις 17 Ιουνίου στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα και στις 28 Ιουνίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στη συναυλία της Αθήνας συμμετέχουν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας κ.α., ενώ στης Θεσσαλονίκης οι: Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης κ.α.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις