Είναι η κοπέλα που χαστούκισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο όταν σηκώθηκε από τη θέση του για να της προσφέρει ένα λουλούδι και προσπάθησε να τη φιλήσει στο μάγουλο. Στη συνέχεια οι δυο τους φαίνεται να τα βρήκαν και μάλιστα χόρεψαν και ένα τσιφτετέλι στο «γλέντι ελληνοτουρκικής φιλίας» του Survivor.

Μάλιστα σε κάποια φάση η Τουρκάλα παίκτρια σηκώνεται όρθια και απευθυνόμενοι στους Τούρκους συμπαίκτες της λέει: «Μπορώ να πω κάτι»; Εκείνοι της απαντούν «Δεν έμεινε και τίποτα να πεις»! Η Sabriye δηλώνει: «Πραγματικά… ερωτεύτηκα»!

Σε συνέντευξη που έδωσε μετά, στην κάμερα του τουρκικού Survivor, η Sabriye Şengül αναφέρει: «Τόσο γλυκό, ζεστό και ντροπαλό άντρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου! Πραγματικά είναι πολύ ευγενής. Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει! Τον ερωτεύτηκα! Αν ήταν Τούρκος, δεν θα ξέφευγε από μένα»!

H Sabriye Şengül είναι 29 ετών, πυγμάχος της εθνικής ομάδας της Τουρκίας. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μποξ το 2006 και συνέχισε σε επαγγελματικό επίπεδο μέχρι το 2015. Έχει εκπροσωπήσει την Τουρκία σε πάρα πολλά ευρωπαϊκά τουρνουά.

Από τις ανταποκρίσεις του τουρκικού τύπου φαίνεται ότι η Sabriye Şengül είναι αστεία και αυθόρμητη και γι’ αυτό τη συμπαθεί το κοινό. Έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση αρκετές φορές, αλλά δεν έχει φύγει από το τουρκικό Survivor.

Ωστόσο, η Sabriye Şengül έχει και ένα άλλο, βασικό χαρακτηριστικό. Όταν χάνει, βγαίνει εκτός εαυτού και δε διστάζει ακόμα και να χτυπήσει τις αντιπάλους της… Οπότε ο Βασάλος, μάλλον φθηνά την γλύτωσε με ένα χαστουκάκι!


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις