Ο μεγάλος τελικός του Survivor είναι σε περίπου ένα μήνα και οι παραγωγοί του παιχνιδιού ψάχνουν εναγωνίως το ιδανικό μέρος για την διεξαγωγή του.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατέστερη τοποθεσία για τον μεγάλο τελικό είναι η Ρόδος και συγκεκριμένα το Πρασονήσι, το νοτιότερο άκρο του νησιού.

«Θα γίνει στη Νότια Ρόδο και 90% στο Πρασονήσι, είναι το νοτιότερο μέρος της Ρόδου και η ιδιαιτερότητά του είναι ότι τον χειμώνα γίνεται θάλασσα και το καλοκαίρι νησί και χωρίζεται στη μέση με μία μεγάλη παραλία στην ουσία…», αναφέρθηκε στο κανάλι «E».

Το Πρασονήσι είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό σημείο της Ρόδου. Το νησάκι συνδέεται με μια λωρίδα άμμου με τη στεριά, χωρίζοντας στα δύο τη θάλασσα. Ανάλογα με την εποχή, τον καιρό και τα νερά, η λωρίδα αλλάζει μέγεθος και έτσι το Πρασονήσι γίνεται νησί ή χερσόνησος.

Το μοναδικό με αυτή την παραλία είναι πως οι δύο πλευρές της είναι διαφορετικές. Δηλαδή ο ένας κόλπος έχει ήρεμα νερά και ο άλλος ταραγμένη θάλασσα με μεγάλα κύματα, κάτι που καθιστά το Πρασονήσι ιδανικό προορισμό για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ.

Η «Ροδιακή» έχει γράψει πως η παραγωγή ζητά 400 δίκλινα δωμάτια την φιλοξενία της αποστολής του Survivor, η οποία αποτελείται από τουλάχιστον 1.000 άτομα. Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος που ρωτήθηκε σχετικά, είπε «έχει ζητηθεί η βοήθεια της Περιφέρειας σε συγκεκριμένα πράγματα, για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις