Εκτός Survivor ο Κώστας Κοκκινάκης, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, το βράδυ της Τετάρτης.

Κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, ο πρώην Διάσημος έμεινε αρχικά «παγωτό», αργότερα όμως ανάκτησε την ψυχραιμία του και δήλωσε:

“Είναι η τρίτη φορά που ήμουν υποψήφιος και κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ζήσει το παιχνίδι μέχρι τώρα, καλή συνέχεια στα παιδιά και στις δύο ομάδες. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε τρεις φορές και αυτούς ίσως που δεν τους άρεσα.

Αυτός είμαι, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά, να πετύχει ο καθένας τους στόχους που έχει. Θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους, στην κόρη μου”.

“Μαζί μου θα πάρω σίγουρα εμπειρία, συμπυκνωμένη και είναι εμπειρία χρόνων, φίλους και πολλή καρύδα στο αίμα μου”, είπε.Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν ο τελευταίος παίκτης που έφυγε από το παιχνίδι με την ισχύουσα μέχρι χθες διαδικασία. Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε στο Συμβούλιο το πώς θα διεξαχθούν οι επόμενες αποχωρήσεις από το ριάλιτι.

Ουσιαστικά θα γίνει ένα γκάλοπ για τον αγαπημένο παίκτη και από τους εννέα και με βάση τα αποτελέσματα θα υπάρξει η κατάταξή τους. Οι αγώνες ασυλίας και η διαδικασία υπόδειξης των υποψηφίων για αποχώρηση θα συνεχιστούν κανονικά, με τη μεγάλη διαφορά ότι το κοινό δεν θα ψηφίζει ανάμεσα στους υποψηφίους.

Αυτός που θα αποχωρήσει θα είναι ο υποψήφιος που βρίσκεται πιο χαμηλά από τους υπόλοιπους στη λίστα των “9” που θα προκύψει από την 24ωρη ψηφοφορία.Αναλυτικά τι ενημέρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης τους παίκτες, λίγο πριν γίνει γνωστό ότι θα φύγει ο Κώστας Κοκκινάκης: “Στο επόμενο συμβούλιο, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους 24 ώρες για να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη ή παίκτρια ανάμεσα ΚΑΙ στους εννέα παίκτες που θα έχουν απομείνει. Έτσι θα έχουμε μία κατάταξη και των εννέα παικτών και με αυτή την κατάταξη θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις.

Δηλαδή, θα γίνουν κανονικά οι αγώνες ασυλίας και μία ομάδα θα κερδίσει και η άλλη θα χάσει. Από την ομάδα που θα χάσει, θα γίνει κανονικά η ατομική ασυλία, θα έρθουμε στο συμβούλιο και θα γίνει κανονικά η ψηφοφορία και θα καταλήξουμε πάλι σε δύο υποψήφιους. Η αν υπάρχει ισοψηφία σε περισσότερους.

Από αυτούς τους υποψήφιους, ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη που θα μας έχει δώσει η 24ωρη ψηφοφορία του επόμενου συμβουλίου”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις