Ο Μπο αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα των Διάσημων, που έχει πραγματικά αποδεκατιστεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για την τελευταία ασυλία σε μία απαιτητική πίστα και η ήττα της Σάρας από την Βαλαβάνη χάρισε τη νίκη στην ομάδα της με τελικό σκορ 10-8.

Έτσι οι Διάσημοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να μην είναι υποψήφιος για αποχώρηση, μιας και είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Μετά από ψηφοφορία στην ομάδα των Διασήμων, υποψήφιοι ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Μπο, ενώ χωρίς να χρειαστεί να προτείνει κάποιον ο Γιώργος Αγγελόπουλος προστέθηκε και ο Γιώργος Χρανιώτης στους υποψήφιους, αφού δεν υπήρχε άλλος παίκτης.

Στο τέλος του επεισοδίου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας, όπου εκείνος που πήρε τις λιγότερες ψήφους και εν τέλει αποχώρησε ήταν ο Μπο.

«Έχω ξαναπεί ότι ήμουν πάρα πολύ έτοιμος να φύγω και πάρα πολύ έτοιμος να μείνω. Παίρνω μαζί μου όλα αυτά που έχω προαναφέρει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήμουν εδώ στο παιχνίδι. Θα ευχηθώ στα παιδιά να συνεχίσουν όσο πιο δυνατά μπορούν, θα τους βλέπω, και πολλά ευχαριστώ.

Νιώθω γεμάτος παρά την ταλαιπωρία, την κούραση, την πείνα. Νομίζω ότι πιο πολλά είναι τα καλά παρά τα κακά σε αυτό το παιχνίδι και πραγματικά χαίρομαι που το έζησα και είμαι πάρα πολύ έτοιμος να γυρίσω πίσω και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τους δικούς μου ανθρώπους», είπε ο Μπο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις