Η Μπάρμπι επικρίθηκε, στο παρελθόν, για το ό,τι ήταν η εικόνα της «τέλειας» γυναίκας. Γι’ αυτό τον λόγο, καταβλήθηκε κόπος, τα τελευταία χρόνια, να δημιουργηθεί μια ολόκληρη σειρά από κούκλες, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Ε, ήρθε ο καιρός να ανανεωθεί – Τι να ανανεωθεί; Να εκσυγχρονιστεί, καλύτερα – η εικόνα και του αγοριού της, του Κεν.

Φέτος, παρουσιάστηκαν κούκλες, για τις οποίες ο καλύτερος χαρακτηρισμός είναι «Παιδιά της Χιλετίας»: frontman σε αυτή τη γκάμα o χίπστερ Κεν, ανάμεσα σ’ αυτόν με το T-shirt με στάμπα έναν κάκτο και τον άλλον με το πουκάμισο με γιακά και κουμπωμένα τα κουμπιά έως και πάνω-πάνω, είναι ο Man Bun Ken, ο Κεν με κότσο ψηλά!

Οι νέες κούκλες έρχονται είτε στο αρχικό σωματικό μέγεθος, είτε λεπτές, είτε εύσωμες. Και με δυνατότητα επιλογής από εννιά διαφορετικές αποχρώσεις δέρματος. Κι αν ο Κεν με το κότσο ψηλά δεν είναι ο τύπος σας, μπορείτε να καταφύγετε στον Κεν με μαλλιά ράστα και λεπτή γραβάτα. Ή στον Κεν με το καρό πουκάμισο και Doc Martens (βεβαίως, βεβαίως).

Επιτέλους, συνειδητοποίησαν ότι και ο Κεν «θέλει, απλά, να είναι διαφορετικός». Καιρός ήταν.

Βασίλης Τσεκούρας (ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις