Τελικά, ο καρκίνος δεν έκανε μετάσταση και είναι υγιής ο Ντίνος Καρύδης, όπως ανακοίνωσε με νέα ανάρτησή του στο Facebook.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που έλαβε ανήκαν σε κάποιον άλλο συνάνθρωπο, στον οποίο ευχήθηκε τάχιστη ίαση, και του επιδόθηκαν κατά λάθος:

«Τελικά τα λάθη για τους ανθρώπους είναι.Οι εξετάσεις που ήρθαν στα χέρια μου ήταν για άλλον συνάνθρωπο που του εύχομαι τάχιστη ίαση!!! Όμως τόση αγάπη που εισέπραξα από τόσους πολλούς δεν την περίμενα…

Εύχομαι να την αποδείξετε αγαπημένοι μου τον χειμώνα που θα κάνετε ουρές στο θέατρο με την κωμωδία «ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ…ΕΤΩΝ 80» στο θέατρο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ».Στην προηγούμενή του ανάρτηση που προκάλεσε την αμέριστη συμπαράσταση των διαδικτυακών του φίλων ο Ντίνος Καρύδης είχε γράψει:

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες.Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτη τη φορά.Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας,

.Μπορεί και για πάντα,Την αγάπη μου σε όλους ακόμη καί σ’αυτους τους ελάχιστους που με πίκραναν.Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα’χω fb να επικοινωνουμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις