Ο σούπερ σταρ της ροκ Μικ Τζάκερ δήλωσε ότι το κύριο άρθρο μιας εφημερίδας ήταν αυτό που τον βοήθησε να αποφύγει τη φυλακή για ένα μικρό αδίκημα το 1967, που σχετίζονταν με την κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής των Rolling Stones στην εφημερίδα Times of London, είχε καταδικαστεί σε τρεις μήνες φυλάκισης, όχι γιατί είχε διαπράξει κάποιο σοβαρό έγκλημα, αλλά επειδή τα μέλη του συγκροτήματος θεωρούνταν οι «αποδιοπομπαίοι τράγοι» εκείνη την εποχή από τις παλαιότερες γενιές που δεν ενέκριναν τον τρόπο ζωής τους.

Την εποχή εκείνη που είχε σημειωθεί το συμβάν το περιοδικό Times, είχε γράψει στο κύριο άρθρο του ότι ο Τζάγκερ θα πρέπει να αντιμετωπίζεται «ακριβώς όπως και ο καθένας».

Ο 73χρονος τραγουδιστής είπε στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ότι «αυτό το κύριο άρθρο ήταν που με έβγαλε από τη φυλακή. Μια μέρα με έκλεισαν μέσα και την άλλη βγήκα».

Ο Τζάγκερ λέει ότι οφείλει την ελευθερία του στο κύριο άρθρο λέγοντας στο κατεστημένο «ελάτε παιδιά, αυτό δεν είναι απλώς το αγγλικό δίκαιο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις