Ομολογώ ότι καμία από τις συσκευές ατμίσματος που είχα δοκιμάσει μέχρι στιγμής δε με είχε ικανοποιήσει πλήρως. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ποιοτικές λύσεις στην αγορά, αλλά εγώ προσωπικά δεν είχα καταφέρει να έχω μια απολαυστική εμπειρία παρά από συσκευές ογκώδεις και περίπλοκες, συνήθως με παρωχημένη σχεδίαση.

Για το λόγο αυτό δέχθηκα με ενδιαφέρον την πρόσκληση της ΝΟΒΑCCO, της μεγαλύτερης εταιρίας προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, για την παρουσίαση του =ISSON, το οποίο περιγράφεται ως «μία νέα, πρωτοποριακή συσκευή ατμίσματος, τεχνολογικά προηγμένη και ταυτόχρονα τόσο κομψή».

Παρουσιαστές της εκδήλωσης η Μαντώ Γαστεράτου, ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και γνωστή youtuber και ο γνωστός και αγαπητός παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος ξεκαθάρισε εξαρχής ότι «Το NOBACCO =ISSON ανοίγει μία νέα εποχή στο άτμισμα».

Και δεν πρόκειται για σχήμα λόγου, όπως είχαμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε στην συνέχεια όταν πιάσαμε στα χέρια μας και δοκιμάσαμε το =ISSON. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς, μια μικρή, ελαφριά και κομψή συσκευή, απόλυτα εργονομική που κάνει το άτμισμα ευκολότερο από ποτέ, ειδικά για τους νέους ατμιστές.

Το =ISSON ενεργοποιείται με την εισπνοή, χωρίς κουμπί και εξασφαλίζει απόλαυση χωρίς αλλαγή αντιστάσεων. Συνοδεύεται από ένα αποσπώμενο power bank κι επιτρέπει το άτμισμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Χωρίς το power bank, που επίσης είναι εντυπωσιακό σχεδιαστικά, το =ISSON είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ευκολοσυνδύαστο. «Είναι εντυπωσιακά μικρό και τόσο διακριτικό που ταιριάζει με όλα και χωράει στο πέτο ενός ανδρικού σακακιού ή στη μικρή τσάντα εξόδου μιας γυναίκας» είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου!

Ευκολία στη χρήση και αυτονομία είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το =ISSON.

Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γωγώ Γαστεράτου

Απόλυτα user friendly, μια συσκευή ατμίσματος που στοχεύει να γίνει ο αχώριστος φίλος κάθε ατμιστή, καθώς θα τον συνοδεύει σε κάθε δράση της καθημερινότητας του: στο γραφείο, στη βόλτα, στον καφέ, στο bar, το εστιατόριο, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στα χόμπι κ.α.

Και το κυριότερο, η εμπειρία του ατμίσματος με το =ISSON είναι τόσο απολαυστική που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι προέρχεται από ένα τόσο μικρό και κομψό ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Γρηγόρης Αρναούτολου, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Αλέξανδρος Μαρκόπουλος, Μαντώ Γαστεράτου και Κώστας Μαρκόπουλος

Κάτι επίσης σημαντικό όσο και ελπιδοφόρο για την ελληνική επιχειρηματικότητα. Όπως μας πληροφόρησαν οι παρουσιαστές, το =ISSON σχεδιάστηκε, εξ ολοκλήρου, από το NOBACCO DesignCenter, ένα σύγχρονο κέντρο που ως σκοπό έχει το σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων που χαρακτηρίζονται από: απλότητα, εξυπνάδα και σχεδιαστική υπεροχή, τα οποία θα απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των ατμιστών.

Σχετικά με την Nobacco

Η NOBACCO είναι η πρώτη εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα που από την ίδρυση της, το 2008 είχε ως προτεραιότητα την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της.

Με ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και με περισσότερα από 230 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση του ατμίσματος που σταδιακά κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καπνιστών σε όλη τη χώρα.

Τον Ιούλιο του 2016, η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στην Ρουμανία και στη Γερμανία. Σκοπός της NOBACCO είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες.

Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ) και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τέλος, στο www.nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό on line κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης.


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις