Για το ερχόμενο Σάββατο 22 Ιουλίου μετέθεσαν την ημερομηνία του γάμου τους η ανκοργούμαν του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Το ζευγάρι αρχικά είχε προγραμματίσει να παντρευτεί στις 10 Ιουνίου στη Σαντορίνη, όμως ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, παππού του γαμπρού, άλλαξε τα σχέδια τους.

Ωστόσο μετά τις σαράντα ήμερες πένθους το ζευγάρι αποφάσισε να μην αναβάλλει άλλο την τελετή του γάμου, καθώς η ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η επιλογή του ζευγαριού να παντρευτεί στο Καρπενήσι δεν είναι τυχαία. Εκτός από τη μεγάλη αδυναμία του περιφερειάρχη για τον τόπο του, είναι και το ιδανικό μέρος ώστε να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση κάμερες και φωτογράφοι.

Η δεξίωση θα δοθεί στην έπαυλη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, στο οποίο έμενε και ο περιφερειάρχης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Μπακογιάννης φρόντισε να κάνει κάποιες εργασίες τόσο στο εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την ημέρα του γάμου.

Πολύ κοντά στην οικία Μπακογιάννη υπάρχουν πολλά εκκλησάκια τα οποία είναι κρυμμένα μέσα στο δάσος και το ζευγάρι θα μπορούσε να αποφύγει τα φλας των φωτογράφων.

Κάποιες άλλες πληροφορίες θέλουν το μυστήριο να γίνεται μέσα στο σπίτι, στον προαύλιο χώρο ο οποίος είναι πολύ μεγάλος, χωρίς όμως ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη επισήμως.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις