Δεν άντεξαν την απόσταση η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης και αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από επτά χρόνια σχέσης, παρά το γεγονός ότι ο διεθνής μπασκετμπολίστας πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και θα μένει πλέον στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Down Town», το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, και σχολιάζεται χαρακτηριστικά πως: «Κάποιοι τελειώνουν άδοξα και στην κανονική ζωή και στο Instagram».

Οι φήμες για τον χωρισμό κυκλοφορούν εδώ και αρκετό διάστημα και ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μπόγρης σταμάτησε να ακολουθεί την Έλλη Κοκκίνου στο Instagram. Μάλιστα, όταν η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, δεν απάντησε, αλλάζοντας θέμα.

Ο μπασκετμπολίστας, λόγω των αθλητικών του υποχρεώσεων με την ομάδα του Μπιλμπάο, ζούσε εδώ και μεγάλο διάστημα στην Ισπανία. Η τραγουδίστρια, από την άλλη, λόγω του γιου της, Αλέξανδρου, αλλά και των εμφανίσεών της σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερνε να ξεκλέβει χρόνο για να βλέπει τον καλό της.

Σύμφωνα με τις φήμες η απόσταση απομάκρυνε το ζευγάρι και είχε ως αποτέλεσμα το άδοξο τέλος της σχέσης τους.

Πηγή: DownTown

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις