Γνωρίζοντας τα πιο hot σημεία του ζωδίου μας, μπορούμε πολύ πιο εύκολα να κερδίσουμε τελικά, αυτόν τον έναν και μοναδικό! Και να ευχηθούμε «ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα»… Προς το παρόν, μάθετε ποια είναι τα δικά σας ακαταμάχητα όπλα… ετοιμάστε τα δολώματα και ρίξτε τα δίχτυα!

Υπάρχουν τόοοσα πολλά ψάρια στη θάλασσα, εκατοντάδες και χιλιάδες όποιου είδους μπορεί να φανταστεί κανείς! Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε! Είστε νέα ή σε νέο ξεκίνημα… (μην ξεχνάτε ποτέ ότι χρειάζεται να «αδράξετε τη μέρα!), το θέμα είναι ότι είστε σε φάση… ψαρέματος!

Μερικές φορές πιστεύετε ότι ρίξατε πολύ καλό δόλωμα και ότι θα πιάσετε το καλύτερο ψάρι… Τι γίνεται όμως, όταν το «αλίευμα» δεν ήταν και τίποτε σπουδαίο; Απλά, το ξαναπετάτε… στη θάλασσα! Γιατί τα νερά των ραντεβού, ενίοτε μπορεί να είναι και… θολά!

Στη θάλασσα των σχέσεων θα συναντήσετε σίγουρα τον καλό, τον κακό και τον άσχημο – και απλά φαίνεται να τους προσελκύετε ΟΛΟΥΣ. Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε … απλά έρχονται σε σας, είτε τους ψάχνατε είτε όχι.

Και σύντομα θα ανακαλύψετε, εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, ότι αυτό δεν είναι πάντα κάτι καλό. Μάλλον πρέπει να φιλήσουμε πολλούς βάτραχους για να βρούμε τον προσωπικό μας πρίγκιπα!

Παρ’ όλα αυτά, διαθέτουμε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, υπέροχο χαμόγελο και μας αρέσουν οι περιπέτειες. Στοιχεία που μπορεί να εκτιμηθούν δεόντως, από τους απανταχού ελεύθερους εκεί έξω, αρκεί να έχουμε τη διάθεση να μπούμε στο παιχνίδι. Μην απογοητεύεστε και καλή ψαριά!

Κριός
Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Η απόλυτη ενσάρκωση του φλερτ!

Σίγουρα δεν περιαυτολογείτε! Μπορείτε να πάρετε την πρωτοβουλία και να «χτυπήσετε» στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτό είναι ένα στοιχείο που σας κάνει κολασμένα (-)ι! Γεμάτες ενέργεια και πάθος είστε έτοιμες να ριχτείτε σε νέες περιπέτειες, οποιαδήποτε στιγμή. Είστε έτοιμη για όλα, κάτι που κάνει το ραντεβού… εύκολη υπόθεση να κλειστεί! Μία Κριός ξέρει καλά πως δεν αφήνει να υπάρξουν στιγμές αμηχανίας και σιωπής, καθώς πάντοτε υπάρχουν θέματα προς συζήτηση.

Ταύρος
Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Η λάτρης… της αφής!

Είναι αλήθεια πως δεν δειλιάζετε να παραδεχτείτε πως σας αρέσουν οι μικρές απολαύσεις της ζωής και πως φλερτάρετε με μερικές δόσεις πολυτέλειας. Αυτές είστε και το δείχνετε! Όμως, καλομαθαίνετε και τους γύρω σας προσφέροντας τους δώρα ή κάνοντάς τους διάφορες εκπλήξεις. Όπως και για τον Σκορπιό, η αφή αποτελεί για εσάς μία από τις κυρίαρχες αισθήσεις. Μάλιστα, θεωρείτε πως τα αγγίγματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε σε κάποιον το ενδιαφέρον σας…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις