Ομογενής από την Αυστραλία εγκατέλειψε την σύζυγό του και για έναν χρόνο ζούσε με τη νεότερη ερωμένη του σε ένα κοινόβιο ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων στο κέντρο της Αθήνας.
Ομως, όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην εξωσυζυγική σχέση, ο «άτακτος» άνδρας αποφάσισε να επιστρέψει στη νόμιμη σύζυγό του και μαζί κίνησαν νομικές διαδικασίες για την αναγνώριση της πατρότητας του παιδιού που γέννησε η ερωμένη του!
Η απίστευτη «ροζ» ιστορία που παρουσιάζει η «Espresso» – και η οποία θα μπορούσε να γίνει σενάριο χολιγουντιανής ταινίας – δεν έφτασε ποτέ στο ακροατήριο, καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. 
Ωστόσο, ο 42χρονος και η σύζυγός του είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με τα οποία ζητούσαν να γίνει εξέταση πατρότητας μέσω DNA, προκειμένου να έχουν επικοινωνία με το παιδί σε περίπτωση που διαπιστωνόταν ότι ο Ελληνας ομογενής ήταν ο πατέρας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν από περίπου πέντε χρόνια ο 42χρονος ανακοίνωσε στη σύζυγό του, με την οποία ήταν παντρεμένος επί σχεδόν μία εικοσαετία, ότι ήθελε διαζύγιο για να ζήσει τον έρωτά του με μια 30χρονη. 
Η γυναίκα, βλέποντας ότι δεν μπορούσε να μεταπείσει τον σύζυγό της, αναγκάστηκε να του παραχωρήσει την ελευθερία του και εκείνος μετακόμισε με τη νέα σύντροφό του σε άλλο σπίτι.
Το ζευγάρι δεν διάλεξε μια συνηθισμένεη ερωτική «φωλιά», αλλά προτίμησε να εγκατασταθεί σε ένα… κοινόβιο μαζί με άλλα «απελευθερωμένα» ζευγάρια που επιδίδονται σε ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων!
Σε εκείνη τη μονοκατοικία στο κέντρο της Αθήνας οι δύο τους έμειναν για περίπου έναν χρόνο, έως ότου η 30χρονη, η οποία στο μεταξύ είχε μείνει έγκυος, αποφάσισε να… σχολάσει τον εραστή της. 
Ο 42χρονος επέστρεψε μετανιωμένος στην αγκαλιά της εν διαστάσει συζύγου του, η οποία τον συγχώρεσε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά επιπλέον συμφώνησε να τον στηρίξει στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι ήταν ο πατέρας του μωρού! 
Μάλιστα, θεωρούσε τη γέννηση του παιδιού… θαύμα και ζητούσε να το βλέπει και εκείνη, αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει δικό της, ενώ προέβαλε τον ισχυρισμό ότι οι γιατροί που εξέτασαν τον 42χρονο δεν τους έδιναν καμία ελπίδα να φέρουν στον κόσμο απογόνους!
Η κατάληξη ήταν το ζευγάρι να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία ζητούσε τη διενέργεια τεστ DNA, ωστόσο ύστερα από συνεννόηση οι δύο πλευρές τα βρήκαν χωρίς να προχωρήσουν στην εξέταση. Η 30χρονη συμφώνησε να βλέπει ο 42χρονος το παιδί, με την προϋπόθεση ότι θα κατέβαλε κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό για τη διατροφή του.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις