Συνέχεια στη δικαστική διαμάχη της Μαντόνα με την πρώην φίλη της και ιδιοκτήτρια οίκου δημοπρασιών για το ενδεχόμενο να δημοπρατηθούν ορισμένα πολύ προσωπικά αντικείμενα της σταρ της ποπ.
Η Νταρλίν Λουτζ – πρώην φίλη – ζήτησε από δικαστή στο Μανχάταν να απορρίψει τους ισχυρισμούς της Μαντόνα, η οποία ζητά να αποσυρθούν αυτά τα αντικείμενα από τη δημοπρασία.
Τα πολύ προσωπικά αντικείμενα περιλαμβάνουν ένα ερωτικό γράμμα προς τον ράπερ και σύντροφό της, Τούπακ Σακούρ (πέθανε το 1996), ένα ζευγάρι φορεμένων εσωρούχων της και μια βούρτσα στην οποία έχουν πιαστεί ξανθές μπούκλες της.
Ένας εκ των δικηγόρων της πρώην φίλης ρώτησε τη Μαντόνα: «Ισχυρίζεστε, καλόπιστα, ότι η πελάτης μου, η Νταρλίν Λουτζ, πήρε από εσάς αυτά τα εσώρουχα;»
«Δεν το ισχυρίζομαι» απάντησε η Μαντόνα.
Υποστηρίζεται επίσης ότι η Μαντόνα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι η ιδιοκτήτρια των εν λόγω εσωρούχων, μιας και τα δώρισε στον πρώην φίλο της, Πίτερ Σου, τη δεκαετία του 1990, συνοδευόμενα από ένα τρυφερό σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι είναι «για τύχη και αγάπη, αν και σε ήξερα μόνον για διάστημα μικρότερο της μιας βδομάδας». Προηγουμένως, η Νταρλίν Λουτζ είχε πει ότι πίσω από τη δημοπρασία των εσωρούχων ήταν ο Πίτερ Σου.
Όσον αφορά την ερωτική επιστολή στον Τούπακ Σακούρ, ο δικηγόρος της Λουτζ είπε πως «η πελάτης μου απέκτησε την αλληλογραφία, συμπεριλαμβανομένου του γράμματος προς τον Σακούρ, από βοηθούς της ενάγοντος» και πρόσθεσε ότι τα εν λόγω αντικείμενα είχαν πεταχτεί εκείνη την περίοδο.
Υποστήριξε επίσης πως η Μαντόνα δεν πρέπει να αιφνιδιάζεται που η πελάτης του πουλά το «DNA» τής σταρ της ποπ – κατηγορία της Μαντόνα σχετικά με τη βούρτσα με τις μπούκλες της πάνω – όταν η ίδια δίνει ελεύθερα το «DNA» της, πάνω στα εσώρουχα.
Ο δικαστής έχει ήδη διατάξει την προσωρινή αναβολή της δημοπρασίας αλλά δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα απορρίψει τους ισχυρισμούς της Μαντόνα.
(ΑΠΕ – ΜΠΕ)