Η ανακοίνωση χωρισμού των Γιάννη Τσιμιτσέλη και Βάσως Λασκαράκη μετά από 4 χρόνια γάμου, έγινε γνωστή πριν από μόλις μερικές ημέρες και έκτοτε το ζευγάρι δεν είχε προβεί σε κάποια περαιτέρω δήλωση.
Ωστόσο, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” που τον συνάντησe στο θέατρο για πρώτη φορά για αυτή τους την απόφαση και τον τρόπο που αποφάσισαν να το ανακοινώσουν.
“Αυτό σε σχέση με εμένα και τη Βάσω είναι εντελώς κόντρα σε εμάς. Σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε από κοινού ότι θα είναι καλό να το εκθέσουμε με αυτό τον τρόπο για να μπορέσουμε έτσι να προστατεύσουμε και το παιδί και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, κάποιος τσακωμός ή κάτι το εξεζητημένο που έχει συμβεί. Θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω για να μπορέσουμε να έχουμε την ηρεμία που είχαμε και πριν, όταν δεν προκαλούσαμε”, είπε.
Και συνέχισε: “Σε αυτή την κατάσταση επείγει να υπάρχει μια ηρεμία και δεν είναι η δικιά μου η ηρεμία γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ήρεμος λόγω 15 εκατομμυρίων δουλειών που κάνω. Η ηρεμία είναι για το παιδί. Για μένα είναι ύψιστο”, προσθέτοντας: “Υπήρχαν αναγκαστικά δύο επιλογές: ή θα κάναμε την ανακοίνωση ή θα ήταν κρυφό και θα αφήναμε μια παραφιλολογία να πλανάται στον αέρα. Δεν υπήρχε κανένα νόημα μα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ούτε μας αρέσει να κρυβόμαστε, ούτε να εκτιθέμεθα. Πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες”.