Μία από τις πιο διάσημες (-)στάρ του πλανήτη, η Μία Κάλιφα, που είχε γίνει ευρύτερα γνωστή, όταν άρχισε να δέχεται απειλές από τους τζιχαντιστές επειδή σε ένα κλιπ εμφανιζόταν με χιτζάμπ, κάτι που την ανάγκασε να… πάρει σύνταξη από το (-), θα επανέλθει στις οθόνες με αθλητική εκπομπή! 
Η Μία Καλίφα ήταν το όνομα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο (-)hub, πριν αποσυρθεί, τον Ιούλιο του 2016.
Τώρα θα συμμετάσχει στο talk show “Out of Bounds”, ένα καθημερινό πρόγραμμα, που θα προγραμματιστεί για πρεμιέρα στο κανάλι YouTube Complex News στις 13 Οκτωβρίου. Ο συμπαρουσιαστής της, δεν θα είναι άλλος από το διάσημο πρώην μπασκετμπολίστα και τρεις φορές All-Star του ΝΒΑ, με τη φανέλα των Ουίζαρντς, Γκίλμπερτ Αρίνας.
Η χυμώδης Μία, σε ερώτηση δημοσιογράφων είπε ότι «δεν μπορεί να περιμένει, για να κατακτήσει ένα νέο fanbase», με αυτή την εκπομπή.
«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία από το Complex και για τον Γκίλμπερτ που θα είναι μαζί μου», ανέφερε η γεννημένη στον Λίβανο μελαχρινή σταρ. 
Οι παραγωγοί δήλωσαν ότι η έννοια του Out of Bounds πρέπει να είναι «το τμήμα των σχολίων στην πραγματική ζωή» και η Κάλιφα περιγράφει την ευκαιρία ως «όλα όσα ήθελε». Η Κάλιφα ισχυρίζεται ότι οι ημέρες της ως (-)στάρ είναι τώρα παρελθόν.
«Φαντάζομαι ότι ήταν φάση που έκανα την επανάστασή μου, δεν ήταν πραγματικά για μένα. Κάπως έγινα πιο έξυπνη και προσπάθησα να αποστασιοποιηθώ από αυτό», είπε.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις