Πρωτοτύπησε ο Κιτ Χάρινγκτον και πήγε σε πάρτι μασκαρεμένων ντυμένος ως Τζον Σνόου. Βέβαια ισχυρίστηκε ότι δεν έφταιγε αυτός για το «παραστράτημα» αλλά η αρραβωνιαστικιά του Ρόουζ Λέσλι.
Μιλώντας στο περιοδικό Heat ο Χάρινγκτον εξήγησε ότι «πρόσφατα πήγα σε ένα πάρτι γενεθλίων και το θέμα ήταν η “κακή γεύση”. Ήμουν όμως στο Αμπερντίν και δεν ασχολήθηκα με το να φτιάξω κοστούμι».
«Έτσι μπήκα στο μοναδικό κατάστημα που ήταν ανοιχτό…και η γυναίκα που δούλευε εκεί είπε “ξέρετε μοιάζετε πραγματικά με τον άντρα που παίζει στο Game of Thrones και έχω μία στολή του σήριαλ”», είπε και πρόσθεσε: «και έβγαλε ένα κοστούμι του Τζον Σνόου, και η Ρόουζ μου ψιθύρισε στο αυτί “δεν θα σε αγαπώ εάν δεν το φορέσεις… Πρέπει να το κάνεις”».
Όμως, περιέγραψε την εμπειρία του ως «πραγματικά ενοχλητική», λέγοντας ότι «οι άνθρωποι που σερβίριζαν με κοίταζαν και πρέπει να σκέφτονταν “είναι θλιβερός άνθρωπος. Έχει έρθει ντυμένος με το ρόλο του”. Νομίζω ότι η γυναίκα κατάλαβε ποιος ήμουν την ώρα που έφευγα από το μαγαζί».
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις