Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ ανακοίνωσε ότι σταματάει τη συνεργασία του με την εταιρεία τού Γουάινστιν μετά τις συνεχιζόμενες καταγγελίες για (-)ουαλική παρενόχληση εναντίον του Χέρβεϊ Γουάινστιν.
Ο ηθοποιός κυκλοφόρησε μία δήλωση επιβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος και ο συμπαραγωγός του, Ριντ Κάρολιν θα σταματήσουν την ανάπτυξη της προσαρμογής της νουβέλας «Forgive Me, Leonard Peacock», του Μάθιου Κουίκ, η οποία πραγματεύεται τις καταγγελίες ενός παιδιού για τη (-)ουαλική κακοποίηση που υπέστη.
Ταυτόχρονα ο ηθοποιός εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στις γυναίκες που μίλησαν για τις παρενοχλήσεις που δέχτηκαν και πρόσθεσε ότι θα κόψει όλους τους δεσμούς με την εταιρεία παραγωγής του Γουάινστιν.
«Οι γενναίες γυναίκες που είχαν το θάρρος να σηκωθούν και να πουν την αλήθεια για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν είναι ηρωίδες», έγραψε στο Facebook το αστέρι του Χόλιγουντ.
«Βάζουν τα λιθάρια που θα οικοδομήσουν τον δίκαιο κόσμο που όλοι αξίζουμε να ζήσουμε. Το έργο που θα κάναμε μαζί με την TWC ήταν το βιβλίο του Μάθιου Κουίκ Forgive Me, Leonard Peacock, μια ιστορία για ένα αγόρι του οποίου η ζωή καταστράφηκε από την (-)ουαλική κακοποίηση», έγραψε.
Η ταινία θα σηματοδοτούσε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τέιτουμ και του Κάρολιν.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις