Ακόμα μια ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη (-)ουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, όχι όμως από τον… συνήθη ύποπτο Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος… μόνο τη Βάνα Μπάρμπα δεν παρενόχλησε, αλλά από τον πρώην πρόεδρο George H.W. Bush, τον πρεσβύτερο!

Η Heather Lind, πρωταγωνίστρια της σειράς «Turn: Washington’s Spies», ισχυρίστηκε ότι ο 93χρονος της ακούμπησε τα οπίσθια, από το αναπηρικό καροτσάκι στο οποίο βρισκόταν καθισμένος, όταν πόζαραν για μία φωτογραφία, μετά τη συνάντηση του καστ της σειράς με το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ.
«Όταν είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον George Bush τέσσερα χρόνια πριν για την προώθηση μιας ιστορικής τηλεοπτικής σειράς στην οποία εργαζόμουν, με παρενόχλησε (-)ουαλικά την ώρα που ποζάραμε για μία φωτογραφία. Δεν μου έδωσε το χέρι του. Με “χούφτωσε” πίσω από το αναπηρικό καροτσάκι με τη γυναίκα του να στέκεται δίπλα. Μου είπε επίσης και ένα σόκιν αστείο», έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της με την εν λόγω φωτογραφία στο Instagram, την οποία στη συνέχεια “κατέβασε”.
Και συνέχισε: «Και στη συνέχεια, καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης με άγγιξε πάλι. Η Μπάρμπαρα έστρεψε τα μάτια της πάνω του σαν να του έλεγε “όχι πάλι”. Ο σωματοφύλακάς του μού είπε ότι δεν θα έπρεπε να είχα σταθεί δίπλα του για τη φωτογραφία», πρόσθεσε η Λιντ.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παραδέχθηκε στην ουσία την ενέργειά του αυτή μέσα από μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπροσωπός του.

«Ο Πρόεδρος Bush ποτέ και υπό καμία συνθήκη δεν θα προκαλούσε ηθελημένα μία τέτοια πίεση στον οποιονδήποτε και ζητά ειλικρινά συγγνώμη, εάν το χιούμορ του στεναχώρησε την κυρία Λιντ», δήλωσε.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις