Ένοχο έκρινε το Κακουργιοδικείο Πάφου, που συνεδριάζει στην Πάφο, τον 44χρονο Sandy Beech στην υπόθεση (-)ουαλικής κακοποίησης της 11χρονης κόρης της συμβίας του.
Την απόφαση του ανακοίνωσε χθες το Κακουργιοδικείο Πάφου, ενώ η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών.
Το Δικαστήριο όρισε για την 9η Νοεμβρίου του 2017 την συζήτηση του αιτήματος για μετριασμό της ποινής που υπέβαλλε ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου.
Το αδίκημα διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2015 όταν ο 44χρονος μουσικός παραγωγός στη Βρετανία, που διατηρεί ραδιοφωνικό σταθμό  και τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Κύπρο, κακοποίησε (-)ουαλικά την 11χρονη κόρη της συμβίας του τέσσερις φορές. 
Στην καταγγελία αρχικά προχώρησε εργαζόμενη στο ραδιοφωνικό σταθμό του 44χρονου  όταν ενημερώθηκε για το αδίκημα σε βάρος της μικρής και μη μπορώντας να αποκρύψει το βάρος ενός τέτοιου “μυστικού”, όπως κατέθεσε στις ανακριτικές αρχές.
Ακολούθως την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία και η μητέρα της 11χρονης.
 
Η είδηση πήρε διεθνείς διαστάσεις καθώς από αναφέρει η Daily Mail, ο καταδικασθείς είναι γνωστός μουσικός παραγωγός στην Αγγλία και βρίσκεται πίσω από εκατοντάδες τραγούδια.
 
Επίσης δούλεψε στον πλευρό κορυφαίων τραγουδιστών, όπως το γκρουπ One Direction και τον Robbie Williams ενώ ήταν παραγωγός του DJ Chris Moyles.
 
Ο καταδικασθείς είναι ιδρυτής του Sunshine Radio στην Πάφο από το 2014.
Πηγή: reporter.com.cy
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις