Η Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη στο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής, δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία»,. 
Μετά τη δικαστική απόφαση που βάζει την υπόθεση στο αρχείο, μιλά για όλους και για όλα απόψε στις 00:00 στον Alpha.
Εικοσιένα μήνες μετά το δυστύχημα, η Μίνα Αρναούτη μιλά για τον σοβαρό τραυματισμό της ίδιας και τον ελαφρύτερο της Φρόσως Κυριάκου, για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο και την πορεία της υγείας της, αλλά και την αντιπαράθεση με την οικογένεια του τραγουδιστή.
Απόσπασμα της πολυαναμενόμενης συνέντευξης προβλήθηκε σήμερα το πρωί από το Happy Day. 
«Εμένα ο Παντελής όταν μου είπε “αν θέλεις να έρθεις εκεί”, μου είπε ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε, να παίξουμε λίγο πόκερ, να γελάσουμε. Εγώ δε φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι. Να είναι σπίτι – λέσχη. Όταν έφτασα εκεί, διαπίστωσα ότι ήταν πολλά τα λεφτά που παίζανε. Ότι ήταν πιο επαγγελματικό», εξιστορεί για τα όσα προηγήθηκαν.
Μιλώντας για τη στιγμή του μοιραίου τροχαίου, συγκλονίζει: «πριν το ατύχημα δεν μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της… Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο! Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σαν να το άφησε να φύγει! Φόρεσα τη ζώνη γιατί φοβήθηκα».
«Έκανα έξι χειρουργεία σε πέντε μήνες. Τα τρία ήταν την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο καθώς κινδύνευσε πολύ η ζωή μου», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ για την αντιπαράθεση με την οικογένεια Παντελίδη επισημαίνει πως «δεν θεωρώ ότι έκανα άδικες επιθέσεις στην οικογένεια του Παντελή, αν έκανα επιθέσεις. Θεωρώ απλά ότι έλεγα την αλήθεια».
Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα: 

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις