Η δημοφιλής ερμηνεύτρια Νατάσα Μποφίλιου έδωσε μια πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών όπου δήλωσε πως είναι τροτσκίστρια και πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικτατορία» με αποτέλεσμα να δεχθεί εντονότατους χαρακτηρισμούς από κύκλους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τον πρώην βουλευτή και συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο να την χαρακτηρίζει… «χαζοβιόλα» και τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Μπογδάνο να την ονομάζει «γνήσια επίγονο των αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης, των κλαψιάρηδων της ευμάρειας, των επιδοτούμενων κραουνάκηδων».
Στα όσα της «σούρνουν» οι κύκλοι αυτοί η Νατάσα Μποφίλιου απάντησε με ανάρτησή της στο Facebook όπου αναφέρει:  
«Πιστεύω στην Ευρώπη των λαών. Στην Ευρώπη της ισότητας, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας.
Πιστεύω στα νέα μυαλά που θα ‘ρθουν να μας φωτίσουν και θα μας οδηγήσουν σ’ έναν καινούργιο κόσμο, καλύτερο από αυτόν. Πιστεύω στον προσωπικό, αλλά και στον συλλογικό αγώνα, στα όμορφα πράγματα, στη μουσική, στον έρωτα, στον άνθρωπο, στην επανάσταση.
Πιστεύω στην οργανωμένη πάλη και θα στέκομαι μπροστά της προσοχή. Πιστεύω στο δικαίωμά μου να είμαι ο εαυτός μου κι ας είμαι φτιαγμένη από αντιθέσεις. Πιστεύω στις ιδέες.
Δεν πιστεύω στην Ευρώπη των τραπεζών, της λιτότητας, της κατάθλιψης, της ανεργίας, της φτώχειας.

Δεν πιστεύω και δεν υπηρετώ κανένα στερεότυπο.
Και προπάντων δεν πιστεύω στο φόβο και στη σιωπή.
Μπορεί να είμαι παραπάνω αυθόρμητη και να δίνω πάντα συνεντεύξεις όπως μιλάω στους φίλους μου, αλλά προσπαθώ όλη μου τη ζωή να παραμείνω συνεπής στις αρχές και τις θέσεις μου. Και θα συνεχίσω να προσπαθώ με πάθος.
Εσείς μπορείτε, με τη σειρά σας, να συνεχίσετε να πετάτε λάσπη σε κάθε διαφορετική άποψη, με τη λύσσα και τον βαθύ (-)ισμό που συνηθίζετε, αλλά να είστε βέβαιοι πως δεν μπορείτε να λερώσετε ούτε την ψυχή, ούτε την τιμή μου».
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις