Ο συγγραφέας και πολιτικός  Πέτρος Τατσόπουλος αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι θαυμαστές της τραγουδίστριας Νατάσας Μποφίλιου του επιτέθηκαν λεκτικά, με αφορμή τον χαρακτηρισμό «χαζοβιόλα» που της απέδωσε.
«Εγώ για να την προστατεύσω το είπα, της είπα “μην λες χαζομάρες γιατί, αν σε πάρουν στα σοβαρά, θα σε κλείσουνε μέσα”! Μου λες ότι εγώ την είπα χαζοβιόλα κάποια που με εγκληματική επιπολαιότητα είπε ότι είναι τροτσκίστρια; Στα γραφεία του ΚΚΕ θα κυλιόντουσαν στο πάτωμα από τα γέλια», ανέφερε, στην εκπομπή Το Πρω1νό, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής.
Όπως υποστήριξε, στόχος του «χαζοβιόλα» ήταν να ελαφρύνει το κλίμα, αλλιώς θα έγραφε «κυρία Μποφίλιου είσαι μια επικίνδυνη γυναίκα, υποκρίτρια. Ζεις πλούσια και μιλάς για επανάσταση εναντίον των πλουσίων». 
«Δέχθηκα οχετό, βρισίδι και απειλές της πλάκας από το κοινό της Μποφίλιου! Το βρισίδι που άκουσα για την χαζοβιόλα  – υπέροχη πολιτική αναλύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, μπορεί  να το γκουγκλάρει  κανείς και  να το δει, όπως και να δει και τι φοβερό κουμάσι είμαι εγώ που λέω τέτοια πράγματα για μία αγνή αγωνίστρια!», ανέφερε.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις