Σε ορμητικό χείμαρρο που έχει παρασύρει τα πάντα έχει μετατραπεί το σκάνδαλο με τις (-)ουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις στο Χόλιγουντ.
Όλοι γνώριζαν ή τουλάχιστον πολλοί, αυτά που συνέβαιναν, ωστόσο, οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις και οι ενωμένες φωνές που έφεραν στο φως αυτά τα οποία λέγονταν εδώ και δεκαετίες πίσω από κλειστές πόρτες κοστίζουν πλέον καριέρες. Αυτή τη φορά ο λόγος για τον γνωστό πολιτικό συγγραφέα του περίφημου αμερικανικού περιοδικού New Yorker, Ράιν Λίζα ο οποίος κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ πρόσφατα η διοίκηση του ιστορικού περιοδικού ενημερώθηκε σχετικά με κάποια γεγονότα. Όπως ανακοινώθηκε: «Ενημερωθήκαμε ότι ο Λίζα ενεπλάκη σε κάτι που εμείς θεωρούμε ανάρμοστη (-)ουαλική συμπεριφορά», δήλωσε μια εκπρόσωπος του περιοδικού. Ως αποτέλεσμα το περιοδικό αποφάσισε να απολύσει έναν από τους κορυφαίους δημοσιογράφους του.
Ο Λίζα συνεργάζεται επίσης και με το CNN. Εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος δεν θα εμφανιστεί στην τηλεόραση έως ότου γίνει διερεύνηση για το θέμα.
Ο ίδιος ο δημοσιογράφος μίλησε για σημαντικό λάθος του περιοδικού καθώς δεν προηγήθηκε έρευνα για τα γεγονότα.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις