Θέλετε να διακοσμήσετε φέτος τα Χριστούγεννα και να σας… ζηλεύουν όλοι;  Αυτές οι απλές ιδέες θα μεταμορφώσουν το σπίτι σας ακόμα και την τελευταία στιγμή ή αν δεν θέλετε πολλά-πολλά!
Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου
Τελικά, είναι ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε τα διακοσμητικά και τα στολίδια σας που θα δημιουργήσουν το ωραίο αποτέλεσμα. Κρεμαστά αστέρια και χριστουγεννιάτικα φωτάκια  σε ένα σημαντικό σημείο, όπως το τραπέζι της τραπεζαρίας σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε το σκηνικό για τις γιορτές.
Με τον ίδιο τρόπο, το να κρεμάσετε με απροσδόκητο τρόπο τα αγαπημένα σας στολίδια στον τοίχο, από το πόμολο της πόρτας σας ή από ένα φωτιστικό, είναι μία ωραία ιδέα για να δώσετε γιορτινό τόνο στο σπίτι, ακόμη κι αν δεν φτιάξετε χριστουγεννιάτικο δέντρο. 
Τα χάρτινα στολίδια γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή και υπάρχουν σε τόσα πολλά σχήματα και χρώματα για να διαλέξετε. Μπορούν να δώσουν μία ιδιαίτερη νότα αν τα βάλετε πάνω σε καρέκλες, στον καναπέ ή στο δάπεδο για μία ανάλαφρη αίσθηση γιορτής. 

Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας σερβίτσιο και γυάλινα σκεύη για να τα στολίσετε με μκρά διακοσμητικά:  Μίνι «μπιχλιμπίδια» και κάθε είδους στολιδάκια θα δώσουν γιορτινή και λαμπερή όψη στο τραπέζι, ή σε άλλα τραπεζάκια του σαλονιού σας
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις