Ήταν μία χρονιά που η μόδα επηρεάστηκε έντονα από τις διάσημες γυναίκες.  Αλλά μία είχε τη μεγαλύτερη επιρροή από οποιαδήποτε άλλη! Σύμφωνα με την έκθεση του Lyst για το έτος 2017, η Rihanna ήταν η «ηγέτης» στο παιχνίδι της μόδας για το 2017. Μας κάνει έκπληξη; Όχι και τόσο!
Από τη Μαρία Καλοπούλου
Από την εμφάνισή της στο Met Gala του 2017 μέχρι το τολμηρό φόρεμα γεμάτο τούλια της Molly Goddard που το συνδύασε με αθλητικά παπούτσια, η Riri έκανε την καρδιά των εραστών της μόδας να χτυπήσει πολλές φορές τη χρονιά που τελειώνει. 
Φορώντας δημιουργίες σχεδιαστών, όπως Gucci, Saint Laurent, Dior, Giambattista Valli και άλλα, δεν είναι περίεργο ότι η Rihanna έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στο στιλ μας. Αλλά ο κύριος λόγος για τον οποίο κατέκτησε την κορυφαία θέση είναι ο τρόπος που φοράει όλα αυτά τα κομμάτια. Βασικά, η Rihanna δεν ενδιαφέρεται για τους κριτικούς της μόδας και τους κανόνες – φοράει ό,τι θέλει και όπως το θέλει. 
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Rihanna κατάφερε να αφήσει πίσω της την Kate Middleton με την επιρροή της στο στιλ! Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι γνωστή για το εκλεπτυσμένο ύφος της, αλλά φαίνεται ότι οι γυναίκες είχαν τη διάθεση να πειραματιστούν περισσότερο το 2017. Ενώ ταυτόχρονα είναι γεγονός, ότι η Rihanna ήταν αυτή που αύξησε τα έσοδα των μαρκών μόδας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη! 
Στην πραγματικότητα, η Kate Middleton πήρε μόνο την 5η θέση φέτος, πίσω από την Meghan Markle. Από τότε που ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν επίσημα τον δεσμό τους και τον επικείμενο γάμο τους, το όνομά της ίσως ήταν πρώτο στις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο. Οι επιλογές στο ντύσιμό της μάλιστα, οδήγησαν σε τεράστιες πωλήσεις τις μάρκες που φορούσε. Σχεδόν όλα τα κομμάτια εξαντλήθηκαν αμέσως!