Ο γιος του Γάλλου θρύλου του κινηματογράφου Αλέν Ντελόν, Άντονι Ντελόν θα αναβιώσει τη συλλογή ρούχων που είχε γνωρίσει επιτυχία, αλλά είχε διαγράψει σύντομη πορεία τη δεκαετία του ΄80.
Ο Άντονι Ντελόν, ηθοποιός με έντονη παρουσία στα gossip περιοδικά είναι έτοιμος να ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο με εκ νέου κυκλοφορία της σειράς δερμάτινων τζάκετς που φέρει το όνομά του.
Η συλλογή Anthony Delon 1985 με τζάκετς για άνδρες και γυναίκες εμπνευσμένα από κλασσικές ταινίες θα αρχίσει να πωλείται αποκλειστικά στο πολυκατάστημα Printemps de l’Homme στις 18 Ιανουαρίου. Το pop-up κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό για τρεις μήνες, σύμφωνα με το WWD.
«Αποφάσισα να κρατήσω το ‘1985’ στο όνομα, ώστε να μου φέρει τύχη για δεύτερη φορά» ανέφερε ο Άντονι Ντελόν εξηγώντας ότι αναγκάστηκε να σταματήσει την κυκλοφορία της συλλογής μετά από δύο χρόνια λόγω προβλημάτων με τον επιχειρηματικό συνεταίρο του.
Τώρα ένωσε δυνάμεις με έναν φίλο του επί 20 χρόνια με εμπειρία στον τομέα πολυτελών ειδών.
Ο Άντονι Ντελόν είπε ότι αισθάνεται το δέρμα σαν φυσικό μέσο. «Ερωτεύτηκα τα δερμάτινα τζάκετς σε πολύ νεαρή ηλικία και συνειδητοποίησα ότι το δέρμα, αντίθετα από το ύφασμα, ωριμάζει μαζί σου» τόνισε
«Είμαι ηθοποιός και σχεδιάζω, αλλά δεν είμαι ο Ιβ Σεν Λοράν. Όχι ακόμη σε τέτοιο βαθμό» πρόσθεσε. «Ωστόσο η ποιότητα είναι σημαντική για μένα. Οπότε έβαλα το μυαλό μου να δουλέψει για να κατασκευάσω τζάκετς υψηλής ποιότητας, αλλά σε πιο προσιτή τιμή» ανέφερε.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις