Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου δεν φαίνεται ότι μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη, σύμφωνα με την καταγγελία της, και διαρκώς ποστάρει στα Instagram stories της κοινωνικά μηνύματα για την βία.
Τελευταία της ανάρτηση η παρακάτω εικόνα, που δείχνει ένα άνδρα να χειροδοκεί σε μια γυναίκα και πίσω του να βρίσκεται μια αρκετά μεγαλύτερη σε μέγεθος γυναίκα που του κρατά το χέρι και του λέει: «διάλεξε κάποιον στα «μέτρα» σου». 
Η φωτογραφία που ανέβασε η Σοφία Παυλίδου και απευθύνεται σε πολλούς αποδέκτες:
Από την πλευρά του ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης, εξιστόρησε όλα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ στην εφημερίδα “Έθνος”. «Ο Μάνος στην συγκεκριμένη περίπτωση το τράβηξε», είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν υπήρχε προηγούμενο πρόβλημα στη μεταξύ τους σχέση, παρά μικροτριβές, όπως συμβαίνει σε όλους τους θιάσους. Μετά το τέλος εκείνης της παράστασης ήμουν με τον Μάνο στο καμαρίνι που μοιραζόμαστε και εκείνος άλλαζε. Απευθύνθηκε προς τον πάνω όροφο, που είναι το καμαρίνι της Σοφίας ρωτώντας την γιατί δεν είπε την συγκεκριμένη ατάκα και εκείνη απάντησε πως δεν της βγήκε. Ο Μάνος της είπε πως το έκανε επίτηδες και μετά “θα σε γ…ω πάνω στη σκηνή”», τόνισε ο ηθοποιός μιλώντας στο «Έθνος».
«Αυτό το άκουσα», επισημαίνει. «Εκείνος στην συνέχεια εκσφενδονίστηκε στο πάνω καμαρίνι και μέχρι να ανέβω άκουγα φασαρία και βρισιές. Όταν ανέβαινα, είχε ήδη μπει στο καμαρίνι η Κόνι Μεταξά φωνάζοντας “τι κάνετε εκεί;”. Η Σοφία ήταν πεσμένη στο πάτωμα και ο Μάνος συνέχιζε να την βρίζει».
Όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, την επόμενη ημέρα ο θίασος συναντήθηκε με την επιχειρηματία του θεάτρου και ηθοποιό, Βάσια Παναγοπούλου. «Εκεί ο Μάνος είπε “κλώτσησα την πόρτα. Δεν την χτύπησα. Την έσπρωξα”».
Τέλος, ο ηθοποιός δηλώνει: «Θέλω να συνεχιστεί η παράσταση. Από αυτό ζούμε. Κατανοώ τη Σοφία, της είναι πολύ δύσκολο να παίξει ξανά με τον Μάνο. Εγώ θα είμαι κανονικά στο θέατρο για να κάνω τη δουλειά μου».
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις