Μάικλ Ντάγκλας και Ζέτα - Τζόουνς στηρίζουν #Me Too

Μάικλ Ντάγκλας και Ζέτα - Τζόουνς στηρίζουν #Me Too
Υποστηρίζουν, αναφανδόν, #Me Too και οι δύο. Και ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο 73χρονος Ντάγκλας προχώρησε σε δημόσια δήλωση, αρνούμενος τους ισχυρισμούς πρώην υπαλλήλου του για (-)ουαλική παρενόχλησή της εκ μέρους του.

«Η αντίδραση μου είναι ότι, ως δύο άνθρωποι που υπήρξαμε σ' αυτή τη δουλειά – αυτός για πολύ μεγαλύτερο διάστημα απ' ό,τι εγώ –, στηρίζουμε το “Me Too” και το κίνημα, περισσότερο από την οποιανδήποτε και τον οποιονδήποτε, εγώ ως γυναίκα κι εκείνος ως άντρας» δήλωσε, την Κυριακή, στο Entertainment Today, η 48χρονη Ζέτα-Τζόουνς. 

«Άλλος τρόπος από το να δράσεις προληπτικά, σε μια ιστορία που πρέπει να προσέχεις, δεν υπάρχει. Έκανε μια δημόσια δήλωση, το έκανε.

Νομίζω ότι η στάση του είναι πολύ σαφής. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για κάτι τόσο προσωπικό για εκείνον» συνέχισε.

«Βλέπουμε αλλαγές για τις οποίες χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια απλά και μόνο για να συζητήσουμε γι' αυτές. Οι καιροί είναι εκπληκτικοί για τις γυναίκες, και πράγματι θέλω να θυμούνται οι γυναίκες το πόσο ισχυρές είμαστε, αριθμητικά» τόνισε η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς. 

«Αυτό θα πεθάνει. Δεν πρόκειται να είναι στο μπρος μέρος του μυαλού των ανθρώπων για πάντα, και θα πρέπει να είμαστε ευγενικοί ο ένας προς τον άλλον. Δεν μπορώ να ζητάω απ' τους άλλους να είναι ευγενικοί απέναντι μας, εκτός κι αν είμαστε μεταξύ μας ευγενικοί» κατέληξε.