Η (-)στάρ Στέφανι Κλίφορντ αρνείται σήμερα ότι πέρασε μια ερωτική βραδιά με τον Ντόναλντ Τραμπ, κατόπιν υποδείξεως του δικηγόρου της, όμως σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το 2011, όταν κανείς δεν περίμενε ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος με το πορτοκαλί μαλλί θα γινόταν πλανητάρχης, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την ερωτική τους συνεύρεση. 
Η (-)στάρ που χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Stormy Daniels, ανέφερε ότι γνωρίστηκε με τον Τραμπ σε ένα τουρνουά γκολφ τον Ιούλιο του 2006. Μετά από έναν σύντομο διάλογο, ο δισεκατομμυριούχος επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου διέμενε η νεαρή και της ζήτησε το τηλέφωνό της.
Την προσκάλεσε σε δείπνο και όταν αυτή έφτασε στη σουίτα τον βρήκε να φορά της πιτζάμες του.  Δείπνησαν μέσα στη σουίτα και στη συνέχεια έκαναν (-).
Σύμφωνα με την (-)στάρ το (-) με τον Τραμπ ήταν σχετικά βαρετό, χωρίς τίποτα το αξιοσημείωτο. Παραδέχεται στη συνέντευξή της ότι οι δυο τους δεν χρησιμοποίησαν προφυλακτικό. «Δεν ήταν τίποτα τρελό. Κάναμε μόνο μια στάση, αυτό που θα περίμενε κανείς από έναν άνδρα της ηλικίας του».
Ακόμη, ο Τραμπ της έλεγε ότι είναι όμορφη και έξυπνη σαν την κόρη του.
Ο δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου, Michael Cohen, που φέρεται να διαπραγματεύτηκε με την 38χρονη το ποσό που θα εξασφάλιζε τη σιωπή της, και που ανήλθε στα 130.000 δολάρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ, έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι συνέβη οτιδήποτε ανάμεσα στον Τραμπ και την Stormy. 
Στις 10 Ιανουαρίου μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα μια επιστολή, υπογεγραμμένη από την (-)στάρ, που διαψεύδει ευθέως όσα ελέχθησαν στην παραπάνω συνέντευξη.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις