Ο Τζάστιν ντυμένος βαριά κι έχοντας καλύψει το πρόσωπό του με γυαλιά ηλίου και κασκόλ έκανε τη βόλτα του μαζί με το πιτ μπουλ του, στη χειμωνιάτικη Νέα Υόρκη. Από την άλλη η Τζένιφερ φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Bel Air Estate Architectural Digest παρουσιάζοντας το σπίτι της που αγόρασε πριν από επτά χρόνια έναντι 21 εκατ. δολαρίων, σε καλοκαιρινό σκηνικό.

«Βρίσκομαι γύρω από τον σύζυγό μου, τα σκυλιά και το σπίτι μας και δεν υπάρχει πουθενά αλλού πού θα ήθελα να είμαι», εξήγησε η 48χρονη ηθοποιός στη συνέντευξη στο εσωτερικό του περιοδικού.Στο εξώφυλλο, για το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού, η Τζένιφερ χαλαρώνει ξυπόλητη σε μία πολυθρόνα που κρέμεται από την οροφή.

Η ηθοποιός λέει ότι στη διακόσμηση του σπιτιού έβαλε την προσωπική της σφραγίδα με τη βοήθεια μιας ομάδας διακοσμητών εσωτερικού χώρου μετά την αγορά του σπιτιού, που κατασκευάστηκε το 1965 από τον διάσημο αρχιτέκτονα Α. Quincy Jones. Η ενασχόλησή της με τη διακόσμηση του σπιτιού της, τής άρεσε μάλιστα τόσο πολύ που όπως είπε «αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήθελα να είμαι διακοσμήτρια. Λατρεύω τη διαδικασία».

Εκτός αυτού η διακόσμηση του σπιτιού υπήρξε και μία καλή ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τον σύζυγό της και τη διαδικασία συμβίωσης. «Ο Τζάστιν ήθελε σίγουρα να συμμετάσχει στη διακόσμηση, οπότε για μένα όλο αυτό ήταν ένα μάθημα για το πώς θα βάλω μία άλλη άποψη στον σχεδιασμό του», είπε και πρόσθεσε: «Για παράδειγμα κατάλαβα ότι λέγοντας αμέσως "όχι" σε οποιαδήποτε πρόταση έκανε, δεν είναι και η πιο συνεργάσιμη κίνηση».

Έτσι το σπίτι μετατράπηκε σ' ένα καταφύγιο όπου το ζευγάρι περνάει τις Κυριακές του μαζί με τους φίλους και την οικογένειά του δίπλα στην πισίνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις