Το πάθος της για την γυμναστική την άφησε παράλυτη, με την δύναμη της θέλησης όμως κατάφερε να επανέλθει στα γυμναστήρια.

Η Marcelle Mancuso, ένα νεαρό κορίτσι από την Βραζιλία μόλις 23 ετών, ήταν φανατική με το γυμναστήριο και με το personal training. Ενας τραυματισμός όμως της άλλαξε όλη τη ζωή.

Σε μία άσκηση για κοιλιακούς που έκανε μαζί με τον γυμναστή της, γλίστρησε και έπεσε κάτω. Η κοπέλα έσπασε έναν σπόνδυλο στον λαιμό της με αποτέλεσμα να παραλύσουν τα χέρια και τα πόδια της.

Οι γιατροί την προειδοποίησαν πως οι πιθανότητες να μείνει τετραπληγική ήταν αρκετές, αλλά εκείνη δεν το έβαλε κάτω.

«Η διάγνωσή μου ήταν τετραπληγία. Δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα πόδια ούτε τα χέρια μου. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι υπήρχε πιθανότητα να μείνω για πάντα καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι. Φοβόμουν, αλλά ευτυχώς είχα πίστη στον Θεό και τον ευχαριστούσα καθημερινά που ήμουν ζωντανή», είπε πρόσφατα η κοπέλα σε συνέντευξή της στη Sun.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα επώδυνων ασκήσεων κατάφερε να κουνήσει τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών της.

Στη συνέχεια, μπόρεσε να σταθεί όρθια στηριζόμενη σε μπάρες και μέσα σε έξι μήνες είχε καταφέρει να κάνει τα πρώτα της βήματα χωρίς βοήθεια!

Δύο χρόνια μετά την περιπέτειά της και διαψεύδοντας τις απαισιόδοξες προγνώσεις των γιατρών, η κοπέλα έχει επιστρέψει στο γυμναστήριο και συνεχίζει την καριέρα της ως fitness model.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις