Αφελείς, κορόιδα και ευκολόπιστοι υπάρχουν πολλοί, όμως ο Κινέζος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Γιου Ξου που εδρεύει στην Αυστραλία, ανέβασε το επίπεδο.

Και αυτό γιατί πίστεψε κάποιο υποτιθέμενο γραφείο ερωτικών υπηρεσιών που τον διαβεβαίωσε ότι θα του προσφέρει τη Megan Fox, την Candice Swanpoel, και την Yang Ying για μία ερωτική βραδιά, με αποτέλεσμα να πληρώσει σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, ο Γιου Ξου είχε πληρώσει 24.000 δολάρια για να γίνει μέλος του γραφείου, ενώ το υπόλοιπο ποσό πληρώθηκε ανά διαστήματα, κατόπιν υποσχέσεων του γραφείου, καθώς οι κοπέλες έπρεπε να εξοφληθούν πριν το ραντεβού, στο οποίο φυσικά δεν εμφανίστηκε καμία.

Έτσι, τώρα, ο δικηγόρος του Γιου Ξου κατέθεσε αγωγή κατά του γραφείου, ζητώντας πίσω όλο το ποσό. «Είχε συμφωνηθεί πως αν ο κύριος Ξου πλήρωσε τα 3 εκατομμύρια, το γραφείο θα του εξασφάλιζε οτι οι Megan Fox, Candice Swanepoel και “Angelababy” (σ.σ. Yang Ying) θα του προσέφεραν ερωτικές υπηρεσίες. Ο κ. Ξου θέλει να επιστραφούν τα χρήματα και θα μηνύσει την εταιρία για απάτη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις