Μπορεί με τους ερωτικούς ρόλους που υποδύεται στον κινηματογράφο, αλλά και τις (-)ι εμφανίσεις της σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να προκαλεί τον ανομολόγητο πόθο αντρών και γυναικών, όμως η Τζένιφερ Λόρενς έχει ένα διαφορετικό προφίλ στην προσωπική της ζωή.

Σε συνέντευξή της στη Sun αποκάλυψε πως όσο open minded κι αν φαίνεται στις δημόσιες εμφανίσεις της, κάνει σπάνια (-) και πάντα με γνωστούς γιατί είναι μικροβιοφοβική.

Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι αναγκάζει όλους τους συντρόφους της να κάνουν εξετάσεις για (-)ουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πριν την «ακουμπήσουν» για πρώτη φορά.

«Δεν είμαι σε σχέση. Το κάνω σαφές πως έχω να κάνω (-) εδώ και πολύ καιρό. Θέλω να έχω μία σχέση πρώτα, καταλαβαίνεις. Είναι σκληρά τα πράγματα εκεί έξω», ανέφερε στην συνέντευξη.

Η 27χρονη ηθοποιός, η οποία είχε στο παρελθόν σχέση με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφκσι, τον ηθοποιό Νίκολας Χολτ και τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, λέει πως σιχαίνεται τη σωματική επαφή, ακόμη και την απλή χειραψία, γιατί φοβάται μην κολλήσει μικρόβια.

«Γαβγίζω αλλά δεν δαγκώνω. Μπορεί να μιλάω συνέχεια για το πόσο μου αρέσουν τα πέη, αλλά το (-)ουαλικό παρελθόν μου δείχνει ότι μου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Μπορεί να λέω ότι μου αρέσει, αλλά δεν κάνω (-). Αυτό δείχνει πόσο μικροβιοφοβική είμαι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις