Μετάλλιο τιμής έλαβε ο ντράμερ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ, για τις μουσικές του υπηρεσίες.Ο δούκας του Κέιμπριτζ έδωσε την τιμή στον μουσικό, σε τελετή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου χρίστηκε ιππότης. Ο Ρίνγκο Σταρ ήταν συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μπάρμπαρα Μπαχ.

Ο Ρίνγκο δήλωσε στο BBC: «Σημαίνει πραγματικά πολλά. Σημαίνει αναγνώριση για τα πράγματα που έχουμε κάνει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που το αποδέχτηκα αυτό».

Η τιμή έρχεται 53 χρόνια μετά την απονομή του ΜΒΕ στους Beatles – και ο Σταρ είπε ότι είχε χάσει τη συντροφικότητα των μελών της μπάντας αυτή τη φορά. «Ήμουν λίγο ασταθής σήμερα μόνος μου», παραδέχτηκε.

Ερωτηθείς για το αν ήθελε να γίνει γνωστός ως Σερ Ρίνγκο, ο μουσικός, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ρίτσαρντ Στάρκεϋ, απάντησε: «Δεν ξέρω ακόμα. Είναι καινούριο ακόμα και δεν ξέρω πώς να το χρησιμοποιείτε καταλλήλως».

«Αλλά περιμένω να το χρησιμοποιήσετε. Θα το φοράω στο πρωινό», είπε αστειευόμενος.

«Είναι υπέροχο! Είναι τιμή και ευχαρίστηση να αναγνωριστώ για τη μουσική μου και το φιλανθρωπικό έργο μου, και τα δύο που αγαπώ. Ειρήνη και αγάπη. Ρίνγκο», κατέληξε ο γνωστός μουσικός.

Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις