Η Τάνια Τρύπη κλήθηκε να δώσει συνέντευξη για την εκπομπή «Όλα Καλά», κάτι συνέβη όμως και η ηθοποιός ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη, και, σύμφωνα με τους συντελεστές της εκπομπής, πέταξε το μικρόφωνο και έβρισε τον ρεπόρτερ!

Ο ρεπόρτερ Λευτέρης Βουτσάς συνάντησε την ηθοποιό και της έκανε επανειλημμένες ερωτήσεις περί (-)ισμού και αν τον έχει βιώσει η ίδια. Η Τάνια Τρύπη ζητούσε από το δημοσιογράφο να εξηγήσει τι ακριβώς θέλει να της απαντήσει: «Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Μπορώ να σου απαντήσω σε ό,τι θέλεις, απλά πρέπει να καταλάβω για να απαντήσω», είπε η ηθοποιός με τον Λευτέρη Βουτσά να συνεχίζει να εξηγεί. Εκείνη τότε ζήτησε να κλείσει η κάμερα.

Ο ρεπόρτερ σχολίασε τα όσα συνέβησαν μετά το κλείσιμο της κάμερας από το πάνελ της εκπομπής: «Μόλις έκλεισε η κάμερα, πέταξε το μικρόφωνό της και μου λέει “τι είμαι εγώ; Κανένα (-) symbol που βγαίνει γυμνό στα περιοδικό για να με ρωτάς για τον (-)ισμό;”. Της είπα τι σχέση έχει ο (-)ισμός με μία γυναίκα αν είναι (-) symbol ή όχι», ανέφερε ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Μου είπε “είναι δυνατόν τόση ώρα να μου κάνεις τέτοιες *μπιπ* ερωτήσεις;”. Και της λέω “είναι τέτοια μια ερώτηση που αφορά τον (-)ισμό;”. Και μου λέει “είναι τέτοια -χρησιμοποιώντας την ίδια βρισιά- όλη η συνέντευξή σου”. Και σηκώθηκε και έφυγε. Η αντίδρασή της ήταν πολύ περίεργη».

Η Τάνια Τρύπη μίλησε για το περιστατικό στο Πρωινό και μετέφεραν τα λόγια της σε μία κάρτα που προβλήθηκε: «Με γνωρίζετε τόσα χρόνια και νομίζω πως ξέρετε πλέον ποια είμαι. Διέκοψα τη συνέντευξη γιατί δεν υπήρχε καμία ερώτηση που να αφορά τη θεατρική μου παράσταση και μου τέθηκαν ερωτήσεις με τρόπο προσβλητικό και παράξενο.

Ήταν πολύ αδιάκριτος ο τρόπος με τον οποίο ζητήθηκε η άποψή μου για συγκεκριμένα θέματα. Όταν κατάλαβα που ήθελε να οδηγηθεί η συζήτηση αναγκάστηκα να διακόψω τη συνέντευξη, διαπιστώνοντας πως δεν ήταν καν ενημερωμένος για τα δεδομένα της προσωπικής μου ζωής».