Η Μαρία, μοναχοκόρη του αξέχαστου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, σχολιάζει για πρώτη φορά όσα λέγονται για την τελευταία σύζυγό του, Χριστίνα Ψάλτη, και την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.

Τον Απρίλιο του 2017, στα 66 του χρόνια, ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή. Έντεκα μήνες αργότερα οι φήμες για εγκυμοσύνη της συζύγου του Χριστίνας έχουν φουντώσει και δεν λένε να κοπάσουν.

Η κόρη του, Μαρία Ψάλτη, μιλώντας στην espresso είπε σχετικά:

"Δε με ενδιαφέρει τι γράφεται για τη Χριστίνα, ειλικρινά. Εκείνη ήταν η σύζυγός του, εγώ το παιδί του. Δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε. Ωστόσο η Χριστίνα στάθηκε στο πλευρό του πατέρα μου και οφείλω να το πω αυτό δημοσίως. Εγώ έχασα τον πατέρα μου και ο πόνος μου σταματάει σε αυτό το κομμάτι".

«Θυμάμαι τον μπαμπά μου να είναι σιωπηλός και σκεπτικός. Όταν όμως μπαίναμε στο δωμάτιο του νοσοκομείου, άλλαζε πρόσωπο. Έβαζε το χαμόγελο στα χείλη του για να μας δείξει αισιοδοξία. Θυμάμαι σε μία από τις τελευταίας μας συναντήσεις μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου μου είπε με παράπονο: ''Τα εγγόνια μου τι κάνουν; Βλέπω, Μαράκι, να μην προλαβαίνω να τα δω να μεγαλώνουν''. Ήταν η μόνη φορά που έδειχνε απογοητευμένος, καθώς οι δυνάμεις του τον είχαν εγκαταλείψει. Εκείνη τη στιγμή πόνεσα πολύ. Κατάλαβα ότι πλησιάζει το τέλος, όμως ήθελα να έχω μία ελπίδα, ότι ένα θαύμα θα συμβεί», είπε επίσης η κόρη του για τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις